Palvin Barbi ismét fehérneműs angyallá változik a Victoria’s Secret kifutóján – a férjével együtt jelentette be a hírt

2024. október 14.
Palvin Barbi visszakapja angyalszárnyait, hogy ismét végig vonulhasson a Victoria's Secret kifutóján!
Palvin Barbi Victoria's Secret

A Victoria’s Secret divatbemutatók évtizedeken át olyan popkulturális eseményeknek számítottak, amelyhez hasonlót nemigen lehetett látni. A közönség imádta nézni az angyalszárnyban vonuló csodaszép modelleket, akik számára óriási elismerést jelentett, ha a Victoria’s Secret kifutójára léphettek.

Olyan ismert modellek, mint Tyra Banks, Gisele Bündchen, és Heidi Klum mind végigvonultak a márka kifutóján karrierjük korai szakaszában. Annak ellenére, hogy a show világszerte híres volt, a Victoria’s Secret divatbemutató nézettsége az évek során csökkenni kezdett. 2019-ben aztán bejelentették, hogy a produkció egy hosszabb szünetre vonul. 

Tavaly derült ki, hogy 6 év után az angyalok visszatérnek a kifutóra. Most pedig már az is biztos, hogy Palvin Barbi is a Victoria’s Secret angyalaként tér vissza.

A márka kifutóján az elmúlt években több magyar modell is megfordult. De Palvin Barbara volt az egyetlen magyar lány, akit 2019-ben a Victoria’s Secret angyala, azaz a márka hivatalos modellje lett.

Néhány órával ezelőtt az Instagramon egy videóval jelentették be a hírt, hogy Palvin Barbi a show visszatérésével visszakapja a szárnyait, és őt is láthatjuk majd a holnapi divatbemutatón. A márka a videó mellé írt szövegben azt is elárulta, hogy Barbit rengeteg rajongó szerette volna viszontlátni angyalszárnyakban, ezért is döntöttek a visszatérése mellett.

A hír bejelentéséről készült videót érdemes végig nézni, a legvégén ugyanis, egy vicces jelenet erejéig, Palvin Barbi férje, Dylan Sprouse is feltűnik.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Victoria’s Secret (@victoriassecret) által megosztott bejegyzés

 

Fotó: Getty Images