Négy év után visszatér a botrányos Victoria’s Secret Fashion Show

2023. március 07.
Legutoljára 2018-ban rendezték meg a népszerű fehérnemű-bemutatót, ugyanis az elmúlt időszakban számos kritika érte a világhírű fehérneműmárkát.
Négy év után visszatér a botrányos Victoria’s Secret Fashion Show

A Victoria’s Secret bejelentette, hogy négy év után újra megrendezik ikonikus divatbemutatójukat, de a rajongóknak több változással is számolniuk kell a szexi modelleket felvonultató kifutón. Az elmúlt években ugyanis számos kritika érte a világhírű fehérneműmárkát amiatt, hogy nem alkalmaznak változatos testalkatú és különböző származású modelleket, a cég korábbi vezetőjét, Ed Razeket pedig szexuális zaklatással vádolták meg.

A Victoria’s Secret még nem osztotta meg a nyilvánossággal, hogy pontosan milyen újításokat fognak bevezetni, de a márka képviselője úgy fogalmazott, hogy a bemutató „azt fogja tükrözni, amit ma képviselnek”, és a vállalat megduplázza „elkötelezettségét a női hangok és egyedi perspektíváik védelmében”.

A Victoria’s Secret Fashion Show 1997-ben indult, olyan ikonikus szupermodellekkel, mint Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Heidi Klum, Tyra Banks, Miranda Kerr, Gisele Bündchen, Adriana Lima, Karlie Kloss, Gigi Hadid vagy Kendall Jenner, akik mellett magyar manökenek is feltűntek a kifutón: Palvin Barbit, Mihalik Enikőt, Mészáros Diánát és Ebergényi Rékát is láthattuk a márka szexi fehérneműiben.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images