Visszatérnek a Victoria’s Secret angyalai a kifutóra

2023. március 01.
Hosszú kihagyás után ismét jelentkeznek a Victoria’s Secret angyalai, csak kicsit máshogy, mint eddig.
Visszatérnek a Victoria’s Secret angyalai a kifutóra

A Victoria’s Secret pénzügyi igazgatója, Timothy Johnson bejelentette, hogy 4 év szünet után visszatérnek a fehérneműcég szupermodell angyalai a kifutóra. A vezető elmondása szerint a minőség nem fog változni, a show viszont sokkal inkább woke lesz, mint az eddigiek. Továbbra is sok pénzt fognak fektetni az idáig is jól működő marketingjükbe, de kiemelt figyelmet fognak szentelni az új, felvilágosultabb show létrehozására és a márka modernizálására.

„Igyekszünk megújulni, és nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy bemutassuk, mit jelent a megújult Victoria’s Secret, hogy mi az üzenetünk, kikké váltunk mostanra. Izgatottan várjuk, hogy még többet mutathassunk meg magunkból!” – mondta Johnson.

A fehérneműgyártó cég hírhedt volt a nagyon látványos bemutatóiról, ahol csakis a legtökéletesebb testű és arcú modellek vonulhattak, és ahol presztízs volt megjelenni. A show-k kapcsán sok vita támadt a mai szépségideállal és nők tárgyiasításával kapcsolatban, és a közvélemény hajlott arra, hogy ezek a fehérneműk és a divatbemutatók is inkább a férfiak tetszését igyekeznek elnyerni, mint a nőkét, akiknek elvileg a ruhadarabok készültek.

Nincsenek híreink arról, hogy miben lesz felvilágosultabb az új show, de tippünk szerint elképzelhető, hogy változatosabb testalkatú, korú és származású modellekkel találkozhatunk majd, mint eddig.

Forrás: TMZ