Mosolyogj páfrányhajjal!

2013. szeptember 11.
Ha igazán jól ismerjük magunkat, családtagjainkat vagy kollégáinkat, azonnal tudni fogjuk, kinek melyik szobanövény adja vissza leginkább a jellemző vonásokat.

Ha megjöttünk a nyaralásból, már válogathatjuk is a családtagjainkról vagy a barátainkról legjobban sikerült fotókat, de ne felejtsük ki a válogatásból a saját magunkról készült képeket sem. A GOOD! nevű kazah kreatív csapat remek mókára invitál minket. Ha a legjobb portrékat kinyomtatjuk (művészi hajlamúak fekete-fehérben is kipróbálhatják), megfelelő magasságban egy virágcserép köré erősítjük, a cserepet pedig egy kicsivel nagyobb, átlátszó üveg- vagy műanyagkaspóba állítjuk, valóságos vizuális bombát tehetünk az asztalra.

A portré szereplőinek hajkoronáját és főként annak stílusát ugyanis azok a növények adják majd, amelyeket a cserépbe ültetünk. Ha tartunk tőle, hogy túllocsoljuk a növényt, és ezáltal tönkremegy a kép, a fotót felerősíthetjük a cserépre olyan dekupázs ragasztóval, amely vízhatlanná teszi a papírt. A különös dísszel akár a kollégáinkat is meglephetjük.