Luxustesztelőt keresnek

2013. szeptember 24.
Luxuséletet élhetünk, és még rendszeres fizetést is kapunk érte. A hír hihetetlen, de igaz. A luxuscikk-tesztelő állásra bárki jelentkezhet.

Hasonló élményeink és hétköznapjaink lehetnek, mint Jay Gatsbynek, a dúsgazdag amerikai filmhősnek. Tesztelőt keres ugyanis a Veryfirstto.com internetes oldal, amely a világ legjobb, legmenőbb és legdrágább termékeinek szemlézésével foglalkozik.

A living luxury executive (ahogy az állást pontosan megnevezik) feladata a kirívóan gazdagok számára piacra dobott tárgyak és szolgáltatások vizsgálata lesz. A luxusipar legkülönfélébb termékeit kell kipróbálnia, és megítélnie, hogy megéri-e a pénzt, amit kérnek érte.

Az oldalon olvasható álláshirdetés szerint a munka során tesztelni kell újonnan nyíló, magas színvonalú éttermeket, hoteleket, galériákat, valamint frissen kijött táskákat, ékszereket, lakberendezési cikkeket, autókat, jachtokat, és persze a szépségipar termékeit is.

A jelentkezőnek otthonosan kell mozognia a divat, a vendéglátás, a gasztronómia és a műszaki cikkek világában, és átfogóan kell ismernie a luxuspiacot. A fizetés pontos összege nem szerepel a hirdetésben. Jelentkezni még egy hétig lehet.