Városi kutyás vagy? Itt a helyed vasárnap!

2013. szeptember 28.
Kutyával és kutya nélkül is várják az érdeklődőket a vasárnapi EB OVO Piknikre. Megnézhetjük a Félőlény családi musicalt premier előtt a Spirit színház előadásában, de az agility bemutató után az amatőrök is kipróbálhatják a szuperpályát kutyájukkal.

Szeptember 29-én, vasárnap az EB OVO Pikniken újra lehetőség nyílik kutyával együtt kulturáltan bulizni. Az EB OVO Egyesület célja, hogy legjobb barátunk ne legyen akadály mindennapi életünkben, ezért szervezi meg negyedszerre is a Pikniket, ahol minden felelős gazdi jól érezheti megát, kutyájával vagy nélküle.

A trendi gazdik a bolhapiacon válogathatnak kiegészítőket maguknak vagy kutyájuk részére, a városi kutyás kérdésekre az EB OVO állatorvosai válaszolnak, a napot pedig az Indygo együttes koncertjével zárják.

Programok gyerekeknek

Óriási ügyességi fajátékkal tehetik próbára magukat a gyerekek, de lesznek lebegő labdák és egy premier előtti előadás is a Félőlény családi musicalből. Emellett megcsodálhatják a szuper kutyákat, akik villámgyorsan futnak, kúsznak, ugranak az agilty pályán, valamint akinek van kedve, ki is próbálhatja és vezetheti a profi kutyákat a pályán.

Helyszín:

Budapest V.ker Szabadság tér. 14 óra