Swing, Charleston, Chanel és Jazz

2013. november 18.
„A bűnös város egész éjjel: Budapest”, avagy a 20-as évek hangulatát idézik meg a Buddha-Bar Hotelben november 29-én egy szesztilalommentes éjszakára.

Az ötcsillagos luxusszálloda Budapest legfőbb turisztikai és üzleti központjában található, a híres Váci utca sarkán. A főváros legnépszerűbb látványosságainak, üzleti negyedeinek, valamint a nemzetközi divatvilágból ismert márkák üzleteinek közelsége kitűnő kiindulópontként szolgál szabadidős és üzleti tartózkodás alkalmával egyaránt.
Modern ázsiai belsőépítészeti megoldások az európai luxus elegancia vonalvezetésével, a XIX. század miliőjébe helyezve.

A program

Gájer Bálint, a Voice-ból is ismert énekes indítja a Midnight Meeting idei évi szezonját. A három éve dzsessz–ének szakon zeneakadémiai diplomát szerző előadó, akit sokszor a magyar Michael Bublénak is neveznek, önálló előadóesttel szórakoztatja a Vendégeket. Bálint mellet az est folyamán Vinch Enzo pörgeti a lemezeket. Zoób Kati, Magyarország vezető divattervezője mutatja be egyik legújabb kollekcióját péntek este. A tervezőnő London, Párizs, Shanghai mellett már Grazban és Bécsben is működtet szalont. Az ötcsillagos szálloda különleges díszlete lesz a nemes anyagokból, selymekből, puha bőrökből és flitterekből készített ruhakölteményeknek.

Happy Hoppers Junior táncbemutató és táncoktatás Bóbis László vezetésével

A lindy hop (swing) a legigazibb, vérbeli amerikai táncok egyike, egy igazi fekete táncforma. Fénykorszaka az 1940-es évek elejéig tartott, ám szerencsére ez a nagyon dinamikus, improvizatív táncforma napjainkban újraéled és egyre nagyobb körben élvez népszerűséget. Az 1996-ban alakult, Bóbis László vezette Happy Hoppers Táncegyüttes a 20-as, 30-as, 40-es évek táncait idézi a lehető legeredetibb módon, de szívesen utaznak más “happy” világokba is – a humor és a “swing” életérzés mindig jelen van.

BELÉPŐ
Előzetes regisztráció esetén: 1.000 Ft
Helyszínen: 2.500 Ft

Továbbin információt itt találsz!