Tűnj ki a faladdal!

2014. január 06.
Virágminták, fémesen csillogó színek és különleges textúrák, gyönyörű tapétákból szedtünk össze egy extravagáns és friss csokorra valót, szem előtt tartva a 2014-es trendeket.

Új év, új irányok. Az izgalmas trendek, különleges darabok és innovatív modellek viszont messze nem csak a szépségápolásban vagy a divatban bukkannak fel. A lakberendezés világában is találunk pár káprázatos és új belépőt, így például a positivo legújabb tapétakollekcióinak modelljeit, amelyekből összegyűjtöttük kedvenceinket.

De, hogy gyakorlati tanácsoknak se maradjatok híján, következzen pár szó az aktuális trendekről – néhány hasznos tanács kíséretében -, hogy könnyebben eligazodjatok a tapéták világában, és garantáltan megtaláljátok az igazit.

Úgy fest, 2014-ben a nagy méretű, fimon kidolgozású  virágminták, fémesen csillogó színek és  a különleges textúrájú, szinte már falpanelekre emlékeztető felületek hasítanak majd, legalábbis a falakon.  Emellett továbbra is divat lesz a retro, sőt, a grafikai mintákat megjelenítő falburkolat is.

Persze a megfelelő tapéta kiválasztásához fontos, hogy ismerd az adott szoba  jellemzőit, berendezését,  hisz a nagy minták hatalmas térben, a metálos csillogás pedig  csak egy természetes fényben gazdag helyiségben érvényesül igazán!