Reggeli luxuskivitelben

2014. február 24.
Breakfast like Tiffany-s néven, igazi luxussal és isteni falatokkal csábított minket egy  vasárnapi reggelire a Kempinski Hotel Corvinus.

A Budapest „nappalijának” is tartott The Living Roomba lépve olyan érzésünk támad, mintha álmaink romantikus, de ugyanakkor elegáns pillanatai elevenednének meg: csendesen lobogó kandallótűz, reggeli ejtőzésre tökéletes kanapék és fotelek, behűtött pezsgő, a tévében pedig Audrey Hepburn híres filmje, a Breakfast at Tiffany’s – Álom luxuskivitelben megy.

Mondhatnánk azt is, hogy a szálloda már ezzel eltalálta mire vágyunk egy későn kelős vasárnap, de nem lenne tökéletes a kép egy bőséges reggeli nélkül, méghozzá luxuskivitelben. A legendás Hepburn film sztoriját megelevenítve pezsgővel és – a várakozásunknak megfelelően – finom falatokkal kényeztethettük magunkat a Kempinski Hotel Corvinus Breakfast like Tiffany’s reggelijén, miközben Léber Barbarba ruháiban és Royal Diamonds ékszerekben pompázó modellek sétáltak el közöttünk. Mind a hangulat, mind az ételek és látvány passzolt a híres filmhez és a hétvégi hangulatunkhoz.

A képes beszámolóért kattints a képre!