Esküvői garázsvásárt rendeztek Etyeken

2014. április 01.
Esküvői zsibvásárt rendeztek Etyeken, ahol ex-menyasszonyokban, menyasszonyokban, és persze rengeteg esküvői holmiban sem volt hiány.

Képgalériáért kattints a fotóra!


Keresni, rátalálni, megnézni, áttapogatni, alkudozni és a végén mosolyogni. Igen, akarom. És akarta még az a sok-sok menyasszony, és néhány vőlegény, aki ellátogatott a rusztikus etyeki Rókusfalvy Birtokra.

Először szerveztek itt esküvői garázsvásárt, nem is volt kérdés, hogy mindenkinek ott volt a helye, aki még csak most tervezgeti menyegzőjének részleteit. Március utolsó szombatja a korábbi és az idei menyasszonyok egymásra találásának igazi ünnepe volt.

Az ex-arák mellett a dekoratőrök, esküvőszervezők, valamint az esküvőkben jártas bloggerek is kisöpörték a sufnikat és összeszedtek minden olyan korábbról megmaradt újszerű, vagy nem is használt holmit, ami már csak a helyet foglalta, de másnál még új életre kelhet. A különleges kiegészítők, ruhák között bárki könnyen kifoghatott magának valami értékes, de pénztárcakímélő dolgot. Szinte senki sem távozott üres kézzel. Ezekkel a szuper és egyedi kiegészítőkkel biztosan felejthetetlen esküvők lesznek 2014-ben. Nézzétek!

Szöveg: Adri
Fotók: Anita

KétnŐ