Jönnek a feromonnal átitatott névjegykártyák

2014. június 02. |

Bizarr ötlettel állt elő a legendás férfi szépségápolási márka, az Axe. Izzadtsággal átitatott névjegykártyákat dobnak piacra, annak reményében, hogy a természetes feromonok áldásos hatása nem marad majd el.


A nem mindennapi ötlet szülőatyjai arra a feltevésre alapoznak, hogy a férfiak testnedveiben található feromonok hatásra az izzadtsággal átitatott kártya tulajdonosa ellenállhatatlanul vonzó lesz a nő számára, akinek átadja azt. A kártyán egy apró körben lehet feltűntetni, hogy kinek az “illatesszenciáját” hordozza a névjegy, mellette pedig vicces felirat figyelmeztet a kártya veszélyesen csábító voltára.

Bár az emberi test feromonjai nem olyan intenzív hatásúak, Sub Nijjar, a fejlesztő cég munkatársa hisz a placebo-hatásban is: „Ha tudod, hogy feromonokkal átitatott névjegykártyát adsz, vagy éppen kapsz, már attól is megszülethet a vonzalom csírája benned.”

A kártyákat az Union, egy torontói reklámügynökség fejlesztette ki. Előállításukhoz a férfiakat arra kérik, hogy szabadtéri biciklizés közben viseljenek egy fejpántot, amiből kinyerhetik a szükséges testnedvet, majd azt desztillálják és egy kis cseppentővel a kártyákra adagolják. Ez némiképp megnyugtató, hiszen a homloknál rosszabb helyekről is jöhetne az az izzadtság, ennek ellenére mi még mindig nem vagyunk meggyőzve arról, hogy szívesen fogadnánk el ilyen névjegyet valakitől…

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód