Jóga workshop divatimádóknak

2014. június 10.
PandArte bloggere ezen a héten arról ír nektek, hogy a jóga mennyire jótékony hatással tud lenni az életünkre. Hogy ezt bebizonyítsa, szervez is egy kis megmozdulást, amihez a magyar NON+ márka is csatlakozott.

A jóga változtatott az életemen! Tavaly október óta hetente gyakorlom ezt a meditatív mozgásformát, ami kikapcsol, megnyugtat, feltölt, egyensúlyt ad és erősíti a testemet, lelkemet. Minden alkalom után azt érzem, hogy egyre többre vagyok képes az életemben, nő a teherbírásom, és hogy megfontoltabban kezelem a stresszhelyzeteket. Tisztábban látok és nyugodtabb vagyok.

Én Fellegvári Orsinál kezdtem el komolyan jógázni, egy nyolc hetes hatha jóga tanfolyamon. Nagyon megszerettem a tanítási stílusát és a látásmódját, erősen ragaszkodom már hozzá.

„Számomra a jóga minden. Akkor is, amikor épp nem jógázom. Mert a jóga nem ér véget a matrac szélével. Hosszú út vezetett idáig, de minden lépése megérte. Az elmúlt öt évben a jóga megváltoztatta az életem. Azelőtt elveszve éreztem magam, nem találtam a helyem a világban. Sehová sem illettem, céltalannak éreztem magam. Aztán a jóga által megismertem önmagam. Megtanultam látni és szeretni azt, aki igazából vagyok. Mindentől és mindenkitől függetlenül. És a szerint az énem szerint élek, minden percet” – meséli Fellegvári Orsi.

Orsival együtt most közös jógázásra invitállak titeket… Ha eddig még nem éreztetek kellő elszántságot hozzá azért, ha pedig már gyakorlott jógások vagytok, akkor azért. Egy egészen más jóga workshopra számíts, mint a többi! Itt beszélgetni, mozogni, relaxálni és lélegezni fogunk, de mindezt úgy, hogy kicsit a divatot is belecsempésszük.

A magyar NON+ márka tervezője, Kiss Sarolta ugyanis szintén imád jógázni. Kollekciói olyan ruhákból állnak, amik kényelmesek és lazák, ugyanakkor csinosak és egyediek. Aki részt vesz ezen a workshopon, az kapni fog egy olyan NON+ trikót, aminek a fazonját és a színét saját maga választhatja ki! Én már kipróbáltam, nagyon menő benne jógázni.

A részletekért kattints ide!

PandArte

A galériáért nagyobb méretben kattints a képre!