Tekerd körbe a Kis Balatont!

2014. június 20.
A kerékpározás szerelmesei júniusban nyeregbe pattannak és nekivágnak a MERIDA Tour de Zalakaros kerékpárverseny nekik legszimpatikusabb távjának. Idén június 22-én vasárnap délelőtt startol a biciklis csapat.

Az időjárás-előrejelzések szerint kellemes 25-26 fokos hőmérséklet, valamint három táv (33km, 70 km és 127 km) várja a bicikliseket a MERIDA Tour de Zalakaros kerékpáros rendezvényén. A 127 km-es Merida országúti maratont a sportos amatőröknek ajánlják a szervezők, a 70 km-es 7 Vezér Kalandpark teljesítménytúra a nagyobb kihívást kedvelőket célozza meg, míg a népszerű 33 km-es Karos-Spa Kis-Balaton bringatúrán a könnyebb sportprogramot tervezők, a család minden kerékpározni tudó tagja vehet részt.

A vasárnapi program nem fejeződik be a kiválasztott táv megtételével: a nevezéskor kapott rajtszámmal a Tour de Zalakaros hétvégéjén a résztvevők meglátogathatják a zalakarosi fürdőt és a térség legújabb turisztikai látványosságát, a 7 vezér történelmi kalandparkot is. A rajtszámot érdemes késő délutánig megtartani, mivel ez automatikus részvételt jelent a tombolasorsoláson is, amelynek fődíja egy 320.000 Ft értékű 2014-as Merida Scultura 903 Lampre Replica kerékpár (vagy választhatóan, ugyanilyen értékű Merida Ride 93). Ezen felül még 8 db Karos-Spa wellness utalványt és további 50 bringás ajándékot is kisorsolnak a szervezők.

A Marie Claire magazin idén is képviselteti magát a versenyen, képes beszámolónkat vasárnap délután keresd az Instragram oldalunkon.