Hűsítő nektarin lassi nyári napokra!

2014. június 28.
A lassik rajongótáborának következzen ma egy újabb verzió, mégpedig a nektarinos. Egészséges, finom, joghurtos gasztromodellünk Ízbolygó ajánlásával.

Nektarin lassi

Hozzávalók:

50 dkg nektarin
2 dl víz
10 levél menta

2 ek citromlé
40 dkg natúr joghurt

Elkészítés:

A nektarint megmossuk, kimagozzuk és összeturmixoljuk a vízzel és a menta levelekkel. Citromlével ízesítjük. A joghurthoz is keverünk 1 dl vizet, hogy lazább állaga legyen. Rétegezhetjük a nektarinpürével, de az egészet össze is keverhetjük a joghurttal, így egynemű italt kapunk.

Sok sikert hozzá, és amennyiben elkészítitek, reméljük egy kis kóstolót mi is kapunk belőle fotó formájában!