Mutasd a csomagod, megmondom melyik légitársasággal repültél

2014. augusztus 30.
Azok a szerencsések, akik első osztályon repülnek a világ egyik pontjáról a másikra, nem csak királyi elbánásban részesülhetnek, de még apró meglepetést is kaphatnak a légitársaságtól. Egy-egy társaságnál ez a csomag nem is olyan csekély, hanem igazi luxustermékeket tartalmazó kincsesbánya, máshol pedig az utasok szomorúan vehetik át az egyszerű fogkefét és fülhallgatót. Megmutatjuk, mi lapul a csomagokban, és hogy hány csillagot érnek ezek az ajándékok.

Hat csillag: Az Emirates már a csomagolást illetően sem viccel, hiszen a hasznos kis ajándékokat Bulgari bőrtáskába rejtik, amik persze további Bulgari luxusmintákat tartlmaznak. 


Öt csillag: A British Airways ezzel a csomaggal lepi meg első osztályú és Club World utasait. A hölgyek és urak is megtalálhatják a kedvükre való krémmintákat és szépségápolási szereket.


Három csillag: Már ránézésre is kissé silányabb az Air Canada ajándéka. De a füldugó, a rágó és a zokni is kétségtelenül jól jöhet egy hosszú repülőúton.


Négy csillag: Az első -és business osztályon utazók szuper Dermalogica mintákat és sok más hasznos apróságot kapnak az American Airlines csapatától.


Hat csillag: Az Egyesült Arab Emirátusok légitársasága, az Etihad nem spórolt a „The Diamond” első osztályt választó utasok ellátásán. A nekik járó csomagban helyet kaptt szemmaszk, borotválkozó készlet, és a Le Labo nevű luxusmárka mintái.


Öt csillag: A Garuda Indonesia járatain Loewe és L’occitane minták járnak a business osztályon repülőknek és többek közt hajkefe, testápoló és selyem szemmaszk az első osztály utasainak.