Mutasd a csomagod, megmondom melyik légitársasággal repültél

2014. augusztus 30. |

Azok a szerencsések, akik első osztályon repülnek a világ egyik pontjáról a másikra, nem csak királyi elbánásban részesülhetnek, de még apró meglepetést is kaphatnak a légitársaságtól. Egy-egy társaságnál ez a csomag nem is olyan csekély, hanem igazi luxustermékeket tartalmazó kincsesbánya, máshol pedig az utasok szomorúan vehetik át az egyszerű fogkefét és fülhallgatót. Megmutatjuk, mi lapul a csomagokban, és hogy hány csillagot érnek ezek az ajándékok.

Hat csillag: Az Emirates már a csomagolást illetően sem viccel, hiszen a hasznos kis ajándékokat Bulgari bőrtáskába rejtik, amik persze további Bulgari luxusmintákat tartlmaznak. 


Öt csillag: A British Airways ezzel a csomaggal lepi meg első osztályú és Club World utasait. A hölgyek és urak is megtalálhatják a kedvükre való krémmintákat és szépségápolási szereket.


Három csillag: Már ránézésre is kissé silányabb az Air Canada ajándéka. De a füldugó, a rágó és a zokni is kétségtelenül jól jöhet egy hosszú repülőúton.


Négy csillag: Az első -és business osztályon utazók szuper Dermalogica mintákat és sok más hasznos apróságot kapnak az American Airlines csapatától.


Hat csillag: Az Egyesült Arab Emirátusok légitársasága, az Etihad nem spórolt a “The Diamond” első osztályt választó utasok ellátásán. A nekik járó csomagban helyet kaptt szemmaszk, borotválkozó készlet, és a Le Labo nevű luxusmárka mintái.


Öt csillag: A Garuda Indonesia járatain Loewe és L’occitane minták járnak a business osztályon repülőknek és többek közt hajkefe, testápoló és selyem szemmaszk az első osztály utasainak.

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Miért vagyunk az internetes személyiségtesztek megszállottjai? enneagram

Miért vagyunk az internetes személyiségtesztek megszállottjai?