Eső és finom magyar pezsgő a Várban

2014. szeptember 12. |

Többek között champagne-i tradíciók alapján készült magyar pezsgők is debütáltak a Budavári Borfesztiválon. Következzen néhány kedvcsináló fotó azoknak, akiket az eső eltántorít, és némi motivációra lenne szükségük.

Somló és a furmint lehetőségeit kutatja a pezsgőkészítésben a Kreinbacher Birtok, amely idén a Borfesztivál első napján mutatta be a champagne-i tradíciókat alapján készült pezsgőit.

A premieren Christian Forget, a borászat munkáját segítő champagne-i pincemester és Márkus György champagne szakértő mellett Széll Tamás, az első hazai Bocuse d’Or döntős is közreműködött.

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Gryllus Dorka és Lengyel Tamás kiáll az autistákért autistic art

Gryllus Dorka és Lengyel Tamás kiáll az autistákért