Luxustollak és stílusos ünneplés

2014. szeptember 19.
Immár több mint negyven éve, hogy az S.T. Dupont forradalmasította a prémium írószerek világát azzal a golyóstollal, amelyet a stílusáról oly méltán híres amerikai first lady, Jackie Kennedy rendelt meg a luxusmanufaktúrától.

A három éve az Andrássy út 3. szám alatt fennálló budapesti flagship üzlet idén ősszel először rendezi meg az Excellence in Writing VIP Shopping Night-ot, amelyen az S.T. Dupont világhíres íróeszközeié lesz ezúttal a főszerep. Tökéletes alkalom megismerkedni az írás valódi művészetével, amelyet a több mint négy évtized alatt az S.T. Dupont tökélyre fejlesztett.

Az est folyamán grafológus szakértő és kalligráfus művész segít eligazodni a golyós- és töltőtollak izgalmas világában, személyre szóló tanácsokat adva, mire kell figyelni egy vásárlás során. Természetesen utóbbira a helyszínen is lehetőség kínálkozik, bizonyos íróeszközök ugyanis 15%-os kedvezménnyel vihetők majd haza. A kulináris élvezetekről az S.T. Dupont Chocolat bonbonjai, valamint a Moët&Chandon gondoskodnak.

A rendezvény helyszíne:

S.T. Dupont Budapest Boutique
1061 Budapest, Andrássy út 3.

A rendezvény ideje:

2014. szeptember 24. 17.00.-21.00.

További információt itt találsz!