Keresik az igazi nyomhagyó gyerekeket

2014. november 08.
Különleges pályázatot hirdetett a Pürémag blog. A kicsiknek és mamájuknak szóló blog olyan gyerekeket keres, akik nyomot hagynak a világban...

Minden gyerek nyomot hagy pályázat

A tied az? Vagy a tied? Vagy a szomszédban lakik? Netán 2 emelettel feljebb? Ha a te gyereked is hagyott már nyomot valahol, valamin, fotózd le az eredményt, lájkold a Püré Facebook-oldalát, és küldd el a képet a palyazat@puremag.hu címre, mindezt szuper nyereményekért!

A beküldött képeket az ezen az oldalon létrehozott képgalériába gyűjtik, amikre szavazni is lehet.
Beküldési határidő: november 23.
Szavazni november 30-ig lehet.
Eredményhirdetés: december 1.

Semmi sem maradhat nyomtalan, avagy a Püré és barátainak nyereményei

A KOLIBRI SZÍNHÁZ már a legkisebb bajkeverőkkel is számol. Csecsemőszínházuk vallja: nem lehet elég korán kezdeni. Ezeken az előadásokon a gyerekek is részt vehetnek az eseményekben. A Tekergő és a Toda – A csoda gyereknyelven mellett legújabb előadásuk a Pont, pont, vesszőcske. A nyertest és egész családját ez utóbbira várják szeretettel.

A PAGONY könyvcsomagjában mindent megtalálhatsz, ami nyomot hagyhat egy csöppnyi elme hatalamas birodalmában. Lesz itt Mesekavics alkotókönyv, Két kis dínó kalandja a zsírkréta korban, Pipp és Polli rollerre pattan, Egy kupac kufli is lesz, amiről még mi sem tudjuk hogy mi, és Ördögbőr grófjának kalózmeséi is gazdát keresnek.

MÁSSZON A FALRA AZ EGÉSZ CSALÁD! A MONKEY BOULDER bérletével 10 alkalommal anya, apa és a gyerekek együtt csimpaszkodhatnak a falmászó termek paradicsomában. És hogy még véletlenül se a fal adja a másikat: délelőtt és délután is külön edzők foglalkoznak a gyerekekkel!

ALKOTÁSRA FEL! A PROVIDA kreatív eszközeivel most szabadjára engedhetitek fantáziátokat, és a legvadabb ötleteiteket is megvalósíthatjátok! Nyerhettek fa nyomdát, állati gyurmakészletet, metálfényű ceruzákat, kicsavarható zsírkrétát és egy komplett tanyás kreatív készletet is!

KÖZÖNSÉGDÍJASUK hóna alá csaphatja az egész famíliát, és irány az ÁLLATKERT. Nyereménye egy családi belépő a főváros legállatabb helyére. Mert a Püré szerint itt minden megtörténhet. Elleshetünk számos mozdulatot a majmoktól, hogy könnyebb legyen fára mászni. Az oroszlánokkal együtt bömbölhetjük, ami a szívünket nyomja. Majd meríthetünk a lámák nyugalmából. És a mongúzok, na ők igazi partiarcok – ha bárhol el akarunk vegyülni, tőlük érdemes tanulni. Miután minden vadságot kiadtunk magunkból, megszelídült érzelmeinkkel keressük fel az állatsimogatót.

A Pürémag blog Gyerek kategóriában bekerült az első tízbe a Goldenblog 2014 versenyen. Szavazz te is rájuk itt!