TASTECODE- Természetesen nőies

2014. november 10.
A TASTECODE bloggere minden hétfőn egy-egy kávézót mutat be, melynek a hangulatához egy-egy magyar divattervező munkáját társítja!

Rekavago cipők és kiegészítők valamint a Villa Bagatelle kávézó-étterem számomra a törékeny nő megtestesítői, ahol a szépség és a természetesség kéz a kézben járnak.

Villa Bagatelle budai kis kastélya, lila és a fehér szín bűvöletében úszik, nagy csillárral, tükrökkel, kandallóval, saját cukrászműhellyel könnyen a női szívekbe férkőzik.

Csak úgy, mint Vágó Réka cipői. Hányan sóhajtunk fel, ha ezekre a darabokra gondolunk. Dobó Kata by REKAVAGO kollekció tavaly decemberben debütált, és azóta is nagy sikernek örvend. A platformos magassarkú szandál, elől csomózott díszítéssel kecske velúrból készül, a kollekció egyik ikonikus darabja.

Gyakran a nők egyik legnagyobb dilemmája, hogyan legyen valaki egyszerre csinos és még se kelljen feszengeni a magassarkúban. Rekavago hordható magasságú cipősarkaival és kényelmes kialakításával, nem kell lemondanunk a kényelemről a szexiség oltárán.

A cipőhöz tervezett rose gold kecskebőr clutch nem csak a szívemhez, de a macaroonokhoz és a lila kávéscsészékhez is hozzánőtt. A Salonhoz tartozó Brótpékségben kézműves jelleggel készülő finomságok csodálatos esztétikai élménye mellett, még tartósítószertől és adalékanyagtól is mentesek.

Ami a legjobb, hogy a Villa Bagatelle-ben egész nap reggelizhetünk. Legyen az hagyományos kalácsreggeli (friss kalács, vaj, kakaó) egy különleges francia finomság, mint a macaroon menü ( 3db macaroon, kávé), vagy egy nagyon kiadós villásreggeli (ementáli sajtos Ardenner kenyér, sült debreceni, bacon, sous-vide lágytojás, konfitált paradicsom, mustár, klasszikus kávé vagy tea, frissen facsart narancslé). 

Ha mindezt Rekavago kollekcióban tudjuk megtenni, akkor igazán különleges, harmonikus élményben lehet részünk!

Rekavago kollekció egyes darabjai elérhetőek a 581 Designer PopUp Store-ban.