Instagram: a legjobb reggelik

2015. január 30.
Visszatér az Instagramról csemegéző rovatunk. Ezúttal egy olyan gasztrobloggert szeretnénk bemutatni nektek, aki reggeli alkotásaival hívta fel magára a figyelmünket.

A lengyel származású, ma már berlini székhelyű fotós és gasztroblogger, Marta Greber ínycsiklandó Insta-profiljával hívta fel magára a figyelmünket. What should I eat for breakfast today? (Mit egyek reggelire?) blogját évek óta vezeti, és az Instagramon is (@whatforbreakfast) több mint 135 ezer követője rajong csodás reggeli posztjaiért.

„Szeretek reggelizni, igazi minőségi idő – meséli Marta. – Számomra ez a legfontosabb étkezés a nap során. Imádon korán kezdeni a napot, és azokkal az emberekkel tölteni egy kis időt, akiket szeretek.”

Marta nyolc évvel ezelőtt hagyta el szülővárosát, Varsót, és utazni kezdett a világban. Élt hosszabb ideig Sydneyben, Amszterdamban és San Fransicóban is. 2013 tavaszán – egy kreatív munka kedvéért – elvonult a lengyel hegyekbe egy kis időre, ahol hónapokig teljesen egyedül volt egy kis házban – internet és barátok nélkül. A férje, Tomasz ekkor hívta fel, és kérdezte meg tőle, hogy lenne-e kedve Berlinben élni. Pár napot töltött csak el a német fővárosban, amikor már tudta: Berlin az ő városa. Azóta itt él férjével és gyerekével, és innen vezeti blogját, amelyen jobbnál-jobb recepteket találunk. A céklás palacsintától a ricottás pancake-en és a buggyantott tojáson át a legkülönlegesebb reggeli receptek között válogathatunk blogján.

Kövesd te is @whatforbreakfast profilját az Instagramon, és keress meg minket is, mégpedig @marieclarehun néven!

Kattints a fotóra a nagyobb felbontású képgalériánkért!