A legmesésebb luxusajándékok Valentin-napra

2015. február 12.
Bár már úgy tűnik, lejárt a plüssmacik, a szívecskés párnák és a közös fotókkal díszített bögrék korszaka, sokan még így is küzdenek azzal, mit is vegyenek párjuknak. Következzen néhány nagyon menő ötlet a divat, az utazás és az elektronika világából...

Ékszerek

Egy Tiffany-kollekcióval soha nem lehet mellé lőni, hiszen vágyálom minden nő számára, de a Pandora Valentin napra készített limitált szériás darabjai is gyönyörűek!

Tifanny karkötő és medál (Ára:900$ és 3300$); Pandora karkötő és medál (Ára:16 900 Ft és 16 900 Ft)

Tablet

Mindig jól jön, hiszen kis mérete miatt bármelyik kézitáskába belefér, a mobil képernyőjénél viszont jóval nagyobb – így akár filmeket is tudtok rajta nézni a közös estéiteken.

Apple Ipad Air2 (Ára: 269 000 Ft); Alcatel EVO7 HD LTE táblagép (Ára: 60 990 Ft)

Parfüm

Itt az ideje, hogy végre kipróbáld a hőn áhított parfümöt, legalábbis, ha a párod „véletlenül” épp a kedvenced iránt érdeklődik. Szinte minden árfekvésben megtalálod majd az egyéniségedhez illőt!

Chanel °5 Eau de Parfum 100ml (Ára: 26 690 Ft); Avon Instinct 50ml parfüm (Ára:  6199 Ft)

Táska

Egy nőnek soha nem lehet elég táskája: kell egy kicsi, egy nagy, egy elegáns, egy fekete… Egy újabb darab pedig mindig elfér a gardróbban.

Michael Kors táska (Ára: 89 000 Ft); H&M táska (Ára: 9990 Ft)

Magassarkú

Ha megvan a tökéletes méret, igazából nincs min gondolkodnod: elegáns cipőre bármikor szükség lehet, hiszen soha nem lehet tudni, mikor kell egy SOS értekezleten vagy egy munkatalálkozón megjelenned.

Christian Louboutin magassarkú (Ára: 700$) – neimanmarcus.com; Zara magassarkú (Ára: 17 995 Ft)

Bőrdzseki

Az idén is nagy sláger lesz, mert szinte minden ruhadarabhoz remekül illik – ráadásul már szebbnél szebb műbőr változatokból is válogathatunk!

Saint Laurent bőrdzseki (Ára: 5290 $)- ysl.com; Mango bőrdzseki (Ára: 33 995 Ft)

Együtt töltött idő

Teljesen mindegy, hogy csak pár percre tudtok elszabadulni az ebédszünetben vagy körbeutazzátok a fél világot – a lényeg, hogy együtt legyetek és élvezzetek ki minden közösen eltöltött percet.