Légy te a Miss Balaton by Cosmopolitan verseny legszebbje!

2015. május 13.
Ismét itt a lehetőség, hogy egy elszánt hölgy elnyerhesse a „magyar tenger” királynője címet. A Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny fantasztikus nyereményekkel és életre szóló élménnyel várja a jelentkezőket. A kiválasztott lányok pedig egyenesen Iszak Esztertől, Epres Pannitól és Horváth Évától tanulhatják meg a modell szakma rejtelmeit.

Eva Eszti Panni a nyereményautóval

Idén nyáron ismét próbára tehetik magukat a legcsinosabb hölgyek, hogy bebizonyítsák ők a Balaton legszebbjei. A verseny során a lányok legfőbb feladata, hogy lenyűgözzék a szakmai zsűrit és megmutassák, hogy méltón tudják majd képviselni is a magyar tengert.

Mi lesz a győztes jutalma?

Az életre szóló élményen kívül, egy igazán nőies, tűzpiros Toyota Aygóval és egy 1 200 000 forint értékű szerződéssel lesz gazdagabb a „magyar tenger” királynője, de az udvarhölgyeknek sincs oka szomorkodni. A második helyezett nyereménye egy 500.000 forint értékű utazási utalvány a Vista Utazási Irodától, míg a harmadik helyezett 300.000 forint értékű belföldi üdülést kap a Kastély Hotel Sasvár Resort jóvoltából. A 2014-es Miss Balaton nyertese, Király Lili már megtapasztalhatta, hogy mi vár a legrátermettebb versenyzőre: külföldi fotózások, interjúk és bemutatók forgataga kínál belépést a divatvilág legmagasabb szintjeire. A szakma trükkjeit és tudnivalóit pedig a verseny trénereitől ismerhetik meg a lányok, ugyanis a VIVA műsorvezetője, Iszak Eszti, Epres Panni és a Miss Balaton koordinátora Horváth Éva is segíti a versenyzőket.

Mit kell tenned, hogy nyerj?

Ha 18 és 28 év között vagy és úgy érzed, minden megvan benned, ami a Miss Balaton by Cosmopolitan cím eléréséhez szükséges, akkor jelentkezz a www.missbalaton.hu oldalon. Több körös casting után 16 lány juthat tovább a versenyben, akik részt vehetnek egy fotó- és felkészítő táborban, majd augusztus 15-én a nagyszabású balatonfüredi döntőn.

Jelentkezz most, és légy te a Miss Balaton by Cosmopolitan nyertese! További információ: www.missbalaton.hu


Király Lili a bikini show-n