Street Food Show az Andrássy úton

2015. szeptember 19.
Szeptember 19-20. között ismét Street Food Show az Andrássy úton. A bevált slágerek mellett lesz sok újdonság is.

A Street Food Show jó alkalom arra, hogy megnézzük – és megkóstoljuk – a város aktuális street food kínálatát. A fesztivál meghívja a legizgalmasabb szereplőket, legyenek bejáratott nagy öregek vagy új szereplők. A rendezők mindenkitől azt kérték, hogy mutassa meg új arcát is.

Elfogadta a szervezők meghívását a város egyik legjobb baszk konyháját vivő Bontxo, almaborban főzött navarrai kolbászukat nem lehet kihagyni. Lakatos Márk Tihanyból teleportálja a Lakatos Műhelyt, tangóharmonikás ül majd a ház előtt, miközben például tömhetjük a pacalos baguettet. A Hold utcai Belvárosi Piac napfényre jön. A Bíró Lajos-féle A séf utcája is kimozdul, ahogy Szabó Győző is itt mutatja be először gőzzel párolt keleti jellegű falatkáit, a steamboókat. Bíró Lajossal és a színésszel tart Gianni is, persze ő marad a tésztáknál.

A Panificio il Basilico gondoskodik a kiváló pékárúkról, a Zsendice-Bükkisajt pedig a sajtokról, tejtermékekről. A teljes Karaván is kigurul, tart velük többek között a Tésztafeszítő Kisiparos, a MexKitchen, a Twist & Chips. Húsból sem lesz hiány, hála a Befaló Billnek, a Meat & Sauce-nak, BudDognak, a Mangalica & Társainak, a PolaPolának, a Pista bá’-nak, A Sonkásnak és a Piknik Utczabárnak.

A rendezvényen erőteljes lesz a minőségi sör, bor, pálinkakínálat: 20 stand tölt már bevált klasszikusokat és nemrég csapra került, új kedvenceket.

Helyszín: Andrássy út (Bajcsytól a Dalszínház utcáig)
Nyitva tartás:
2015. szeptember 19. szombat 10.00-24.00
2015. szeptember 20. vasárnap 10.00-22.00
Belépő nincs. Az árusoknál készpénzzel lehet fizetni.

Árusok listája, további információ: Dining Guide

Európai Mobilitási Hét