Így készíts vidám baglyos adventi naptárat

2015. november 19.
Hamarosan kezdődik az adventi időszak! A PandArte bloggerével most gyönyörű adventi koszorúkat és vidám baglyos adventi naptárakat készíthettek.


Már alig vártam, hogy ismét karácsonyi workshopokat szervezhessek, imádom a hangulatukat, és a tavalyiból kiindulva, ti is. Szóval november 22-én el is kezdjük a készülődést az adventi időszakra, hiszen 29-én, már meg kell gyújtani az első gyertyát, rá pár napra pedig ki lehet csomagolni az első kis ajándékot az adventi naptárból. Szeretnétek ezeket mind ti magatok elkészíteni?

AZ ADVENTI WORKSHOP TEMATIKÁI

Adventi koszorú vagy ajtódísz

Idén is megbolondítjuk egy kicsit az adventi koszorúkat:) Nagyon stílusosak és hangulatosak tudnak lenni ezek a díszek, ha a szalma alapot kötött anyaggal vonjuk be. A workshopohoz minden kelléket mi biztosítunk, kötött anyagok, gyertyák és különböző hangulatos, karácsonyi kiegészítők formájában, hogy olyan adventi koszorúd legyen, amilyet megálmodtál!

Ha esetleg már lenne koszorúd, készíthetsz ajtódíszt is ezekkel az alapanyagokkal, a foglalkozás elején eldöntheted, hogy melyiket szeretnéd.

Itt láthattok pár tavaly készült koszorút, ezen a linken pedig találtok egy szuper képes beszámolót a tavalyi workshopról!

Baglyos adventi naptár

Sokan szeretitek a cuki baglyokat, ezért arra gondoltunk, hogy idén karácsonykor legyen téli baglyos az adventi naptárunk:) A helyszínen 24 db papírzacskós változatot készíthetsz majd, amihez jó sok színes papírt, csipeszt, spárgát és számokat viszünk, hogy az egyedi kis baglyokba rejthesd a meglepetéseidet.

Javasoljuk, hogy már most hozd magaddal azokat az apróságokat, amiket szeretnél becsomagolni, hogy otthon ezzel már ne kelljen foglalkoznod…hiszen december 1-én kezdődik a bontogatás.

Időpont, helyszín és további részletek a PandArte blogon.