Őszi Stylewalker az advent jegyében szuper kedvezményekkel

2015. november 26.
November 28-án, szombaton 14 órától várnak mindenkit a magyar vonatkozású design üzletek, designer showroomok, így ha már most megkezdenétek a bevásárlást, kedvezményesen juthattok egyes termékekhez.

A résztvevő üzletek emellett szervezett programokkal, dizájntúrával is várják az érdeklődőket, akik a terepszemle során akár egy pohár forralt borral is fokozhatják az élményt.

Ahogy minden alkalommal, most is vannak új helyszínek. Olyan feltörekvő vagy neves márkák csatlakoztak, mint az ÁERON vagy a USE unused. Izgalmas design pont még a Csendes A pesti szatócs, az ÜVEG/HÁZ és a workshopokkal operáló művészeti és dizájn tér, az Anderson Art LAB. A Fufavi új almárkáját, a Back To The Foxot mutatja be, a multibrand store, a Treasure Budapest és Lengyel Zsuzsi Showroomja pedig azok számára lehetnek érdekesek, akik folyamatosan az újdonságokat keresik.

A Paloma egy különleges steam punk programmal készül az eseményre, az Open Sowroomban pedig kiállítás lesz. Persze ez csak ízelítő, hiszen mind a 20 üzletben történik valami izgalmas.

Az eseményt, csakúgy, mint az előző években a Belváros – Lipótváros Önkormányzata támogatja, hogy ezáltal is minél szélesebb körben megmutatkozhassanak a magyar dizájnban rejlő értékek. A Stylewalker csapattal összefogva minél teljesebb képet szeretne mutatni a Belváros magyar design kínálatából.

A teljes programot az eventoldalon találhatjátok meg!

Helyszínek:

Anderson Art LAB, ÁERON, Black Box, Buborék, Colorbar, CikkCakk Studio , Csendes A Pesti Szatócs, Eventuell Galéria, Fufavi, Kamchatka, Lengyel Zsuzsi Showroom, Lollipop Factory Budapest, Mono Art & Design, Open Showroom, Use Unused , Paloma, Rododendron Art&Design, Treasure Budapest, Üveg/Ház, wonderLAB.