Mától itthon is kapható az Apple Watch

2016. január 29.
A teljes Apple Watch és Watch Sport kollekcióval indítja Magyarországon az Apple okosórájának árusítását mától az iCentre üzlethálózata Budapesten. Az Apple Watch kényelmesebbé teszi az életet: hívást fogadhat a telefon használata nélkül, zenét hallgathat, üzenetet olvashat és reagálhat rá, illetve segít abban, hogy sokkal jobban vigyázzon az egészségére. Az óra méri a pulzusát, Tevékenység alkalmazásának három gyűrűje pedig egyszerű pillanatképen jeleníti meg a napi tevékenységet, ezzel arra ösztönzi a viselőjét, hogy kevesebbet üljön, többet mozogjon és sportoljon. Az edzéseket külön alkalmazás méri.

„A nemzetközi tapasztalatok szerint a 42 mm-es Apple Watch Sport asztoszürke alumíniumtok, fekete sportszíjjal a legkeresettebb óratípusunk. Az érdeklődés nagyon nagy és örömmel mondhatom, hogy a készletünk is az. Az okosóra vásárlására is érvényes és népszerű lehetőség, hogy bármilyen márkájú használt, működőképes okostelefont és tabletet, valamint hordozható MAC számítógépet beszámítunk az új termék vásárlásánál. Természetesen részletfizetési lehetőségek közül is választhat az, aki új Apple Watch-ot szeretne venni ” – mondta Felker Noémi, az iCentre – Hungary country managere.

A 38 és 42 mm-es órák közül az Apple Watch két, az Apple Watch Sport pedig négy féle színben választható. Tetszés szerint variálhatóak hozzá az óraszíjak: a bőr, fém és sport szíjak közül közel húszféléből lehet választani az iCentre megújult, Magyarországon jelenleg egyedülálló, legújabb Apple Store design szerint felújított, legnagyobb alapterületű, Alleeben található üzletében.  Egyedül itt van olyan speciális óraszekrény, amelyben meg lehet megtekinteni a teljes kollekciót és kiválasztani a megfelelőt.

A 38 mm-es Apple Watch Sport óra induló ára 135 990 forint, a legdrágább modell a 42 mm-es, rozsdamentes acél asztrofekete tok, láncszemes asztrofekete fémszíjjal 435 990 forintba kerül.

Mától indul az Apple Watch szervizelése is Magyarországon. Mivel a külföldön vett órákra is világgarancia érvényes, az iCentre üzleteiben és a bécsi úti Apple Authorized szervizben is átveszik javítani az okosórákat.