Így született meg a Henry London!

2016. április 07.
A Henry története nem is kezdődhetett volna máshol, mint Londonban. Két sikeres divattervező London negyedeit járva keresett inspirációt alkotásaihoz.

Az egyik ilyen sétán a híres Nothing Hill-en lévő Portobello Road egyik bolhapiacára tévedtek ahol egy nagyon régi gyönyörűen kidolgozott órára lettek figyelmesek. A svájci karóra, aminek emblematikusan vésték a hátlapjába HENRY 1965 teljesen megbabonázta őket. Bár megnyűtte már az idő vasfoga, de az óra még mindig magán hordozta egy elfeledett kor formavilágát és minőségét. Egyszerűen meg kellett venni.

Még, aznap amikor társaikkal találkoztak és megmutatták legújabb szerzeményüket, Ők is ugyanannyira lelkesedtek az új kiegészítőért. Azokért az apró részletekért, amik napjainkban a luxusórák nagy részére jellemző. Miután mindenki viselni szerette volna. ezért elkezdtek gondolkodni mi lenne, ha újra alkotnák a Henry óráját a ma generációjának. Így született meg a Henry London márka mely stílusosan a mesterdarabról kapta a nevét.

Henry London órák, az 1960-as évek stílusának megfelelően domború hesalit üveggel, korhű óratokkal és részletekkel, egyedi vintage díszdobozzal hamarosan elérhető a jobb óra és ékszerboltokban.