Praktikus, de dizájnos gyerekcuccok

2016. május 03.
A PandArte bloggere egy három hónapos kisfiú boldog anyukája, de most olyan babás dolgokat mutat nektek, amik úgyis tetszeni fognak nektek, ha még nincs gyermeketek.

Amióta anyuka vagyok, csupa olyan dolgot keresek, ami a mindennapokat teszi könnyebbé az egész család számára. Azok érdekelnek, és ezzel szerintem nagyon sokan vannak így, amik amellett, hogy dizájnosak, biztonságosak és funkcionálisak is. Ebben a posztban jó pár példát összeszedtem erre.

A Skip Hop márkával akkor találkoztam először, amikor pelenkázó táskát kerestem. Ezt korábban már meg is mutattam nektek, és le is írtam, hogy miért ezt a sok zsebes fazont választottam. Persze a döntés nem volt könnyű, mert nagyon sokféle típus létezik, amik egytől egyik nagyon szépek és praktikusak.

Ezeket a táskákat nemcsak anyukáknak, de az apukáknak is tervezik, vagyis sok modell uniszex. Egyébként többet közülük a pelenkázó időszak után is simán lehet használni! Az elegánstól a sportosig mindenki megtalálhatja a neki tetszőt, amit akár évekig tudnak használni.

Persze a pelenkázó táskák mellett rengeteg érdekes dolgot lehet még találni. A folyamatos ellenőrzések és vizsgálatok mellett külön fejlesztő csapat tervezi meg a termékeket, követve a fogyasztói igényeket és trendeket. Nullától 10 éves korig lehet számotokra érdekes a kínálat.

Nagy kedvenceim az utazós termékek is, amik vidámmá és praktikussá varázsolják a rövidebb-hosszabb kiruccanásokat! Ilyenek például a hátizsákok, az állatos rágcsatartók, az uzsonnás tasakok, az úti takarók vagy a pelenkázó alátétek…

A legjobban az tetszik, hogy rengeteg állatfigurát találtak ki, egy egész kis állatkertet, és minden egyes terméken ezek köszönnek vissza. A kollekciókban megtalálhatóak a fent említett, étkezéshez szükséges termékek: tányérok, kulacsok, evőeszközök, uzsonnás dobozok, termoszok, a gyerekszobai termékek: tároló dobozok és éjszakai fények, utazáshoz: bőröndök, nyakpárnák úti takarók, a mindennapi bölcsibe vagy oviba járáshoz: hátizsákok, esőkabátok, esernyők.

A teljes galériáért kattints a képre!

Természetesen különböző készségfejlesztő textil és fajátékokat is lehet találni. Én már nagyon várom, hogy a kisfiam, Ármin nagyobb legyen és élvezettel használja ezeket a dolgokat. Igazából ezek nem csak neki, de nekem is nagy örömet okoznak.

Infó: monkie.hu