Keressük a legszebb nászutas fotót! – Pályázz, és nyerd meg a gyönyörű GANT karórákat

2016. május 19.
Küldd be a kedvenc nászutas fotótokat, figyeld Facebook-oldalunkon a szavazatokat, és nyerd meg az álomszép GANT karórákat!

A júniusi Marie Claire magazin mellé – változatlan áron – 116 oldalas, exkluzív Travel különszámot csomagoltunk, tele rengeteg hazai és külföldi úti céllal, beszámolóval és érdekes összeállítással. Egyik különösen kedves és látványos anyagunk az Igen a világ körül című cikk: ebben rendhagyó nászutakról meséltek nekünk párok, és a nem mindennapi történetek mellé bámulatos fotókat is adtak.

Bizonyára nektek is lapulnak a fiók mélyén különleges történetek és lélegzetelállító fotók a nászutatokról. Osszátok meg velünk! Küldjétek be magatokról a legszebb, számotokra legkedvesebb nászutas fotót – mindegy, hogy a múlt hónapban vagy a kétezres évek elején volt –, mi feltöltjük a Marie Claire Facebook-oldalára, ahol szavazni lehet a képekre. A nyertes gyönyörű GANT karórát kap: mindjárt kettőt. Egy elegáns férfi- és egy női karórát. Hogy ez is a mézeshetek legszebb pillanatira emlékeztessen titeket.

Hogyan lehet részt venni a pályázaton?

A pályázat időtartama: 2016. május 20., péntek 8.00 – május 29., vasárnap, éjfél

A pályázat menete: Mindenki egy fotóval vehet részt a Marie Claire pályázatán. A fényképen szerepelnie kell a párnak, akik nászúton voltak. Színes és fekete-fehér, frissebb és sokéves fotókat is várunk. Az e-mailben szerepeljen a pár mindkét tagjának a neve, a helyszín, ahol a fotó készült, valamint az évszám. A magazin szerkesztősége a fotók hitelességéért nem vállal felelősséget. A játékban csak a részvételi feltételeknek megfelelő, e-mailben beküldött fotók vehetnek részt.

A fotókat a naszut@centralmediacsoport.hu e-mail címre várjuk május 20., péntek reggel 8 órától.

A fotókat feltöltjük a Marie Claire Facebook-oldalára a Nászutas pályázat – A legszebb fotók nevű galériába, ahol lájkokkal lehet szavazni az egyes képekre. A 10 legtöbb lájkot begyűjtő fotó közül szakmai zsűri választja ki a három legjobbat. Szavazni 2016. május 29., vasárnap éjfélig lehet.

A szakmai zsűri tagjai:
László Krisztina, a Marie Claire főszerkesztője
Tiefenthaler Eszter, a Marie Claire vezető szerkesztője
Sütő Emese Franciska, a Marie Claire szépségoldalainak szerzője

2016. május 30-án, hétfőn közzétesszük a 10 legtöbb lájkot begyűjtő fotót a Facebookon, de szavazni akkor már nem lehet a képekre.

Eredményhirdetés és a nyertesek értesítése: május 30-án, hétfőn 18 órakor kiderül, ki nyerte a két gyönyörű GANT karórát és az egyéves magazin-előfizetést a legszebb nászutas fotóért.

Küldjétek be a leghangulatosabb, legkedvesebb fotótokat, szavazzatok, és nyerjetek! Sok sikert!

Az I. helyezett kép gazdájának nyereménye:
Egy db férfi- és egy db női GANT karóra
mellé egyéves Marie Claire-előfizetés

A II. helyezett kép gazdájának nyereménye:
egyéves Marie Claire-előfizetés

A III. helyezett kép gazdájának nyereménye:
féléves Marie Claire-előfizetés

A pályázat nyerteseit e-mailben értesítjük, továbbá a Marie Claire magazin 2016. júliusi számában is bemutatjuk.

A nyeremény átadásának módja: A nyereményeket postán küldjük ki. Az előfizetések elindulása az adatok megkapását követő 4–6 hét.

A pályázat szabályzatáért és az adatkezelési szabályokért IDE kattints.