20 szuper tipp a gyerekes nyaralásra!

2016. július 19.
Gyerekkel utazni nem egyszerű, sokkal több szervezést és pakolást igényel! A PandArte bloggre most praktikus és egyben designos utazós dolgokat mutat be nektek.

A képgalériánkért kattints a fotóra!

Ahhoz képest, hogy Ármin még csak 5 hónapos, már saját bőrönd kell neki, hogy biztosan minden olyan dolog velünk legyen egy kiruccanáson, amiket megszokott maga körül, vagy amik alapfelszerelések:) Ez a poszt most nem arról fog szólni, hogyan lehet kevesebb cuccunk, mert szerintem az lehetetlen, sokkal inkább arról, hogy ha már sok kell, azok legyenek praktikusak, hasznosak és szerethetőek!

Mi már vittük a kisfiúnkat belföldön, pár napos kirándulásokra, de az izgalom még csak közeledik, ugyanis előttünk áll egy kb 13-14 órás autóút. Hollandiába megyünk nyaralni, leginkább a kánikula elől menekülünk oda, meg imádom is azt az országot, szuper helyekre lehet kirándulni és semmi sincs messze. Szóval, íme pár ötlet, ami jól jöhet a hosszabb autóutakra, kisebb és nagyobb gyerekeknek egyaránt.

A nyaralás alatt evidens módon rengeteget vagyunk kint a szabadban és a strandokon. Kisebb gyerekeknél még elengedhetetlen, hogy a babakocsit magunkkal vigyük. Ez nem kis macera, leginkább azért, mert nehéz kezelni és általában elég sok helyet foglal. Korábban mutattam nektek az én választásomat, de nem győzöm dicsérni továbbra is az Armadillo babakocsit, amit már a sport résszel tudunk használni, így végre a mózeskosarat nem kell külön magunkkal vinni!

Elképesztően nagy kupolája van (szellőzővel), ami véd a nap és szél ellen, tágas a belső tere, nagyokat tud szundítani Ármin benne, három pozícióba állítható az ülés, és tényleg egy kézzel összecsukható, lapjára, vagyis alig foglal helyet! Igazi kincs…

Ami ugye még nagyon fontos, az az etetés! Nem is a szoptatásról beszélek inkább, mert azt a legegyszerűbb megoldani, sokkal macerásabb a tápszereket és a saját készítésű, vagy bolti bébiételeket tárolni a melegben! A hozzátáplálás már nálunk is aktuális, ezért a kis edények, kanalak és hordozható tárolók bűvkörében élek éppen…nagyon praktikus megoldásokat találtam.