Közép-Európa legjobb szállodája lett a budapesti Aria Hotel

2016. október 24.
A világ vezető turisztikai lapja, a Condé Nast Traveler minden évben elkészíti a legjobb szállodák toplistáját. Az idei összeállítás alapján az Aria Hotel Budapest hivatalosan is a régió legjobbja lett, ami azért is hatalmas elismerés, mert a döntést maguk az utazók hozták meg saját utazási élményeik alapján. Idén több, mint 300 000 olvasó töltötte ki az értékelést.

Az Aria Hotel Budapest a Library Hotel Collection-csoport legfiatalabb tagja. Az egyedi karakterű épületeiről ismert szállodalánc a hangsúlyos New York-i jelenlét mellett elsősorban a közép-európai régióra fókuszál. Henry Kallan tulajdonos a díj kapcsán hangsúlyozta: hatalmas megtiszteltetés, hogy a vendégekkel kapcsolatos egyedi bánásmódot és a hangulatos légkört a világ utazói inspirálónak tartják, és ilyen elismerő módon díjazzák.

A luxusmárka egyik nagy sikere, hogy New York 450 szállodájának rangsorolásában az elmúlt 10 évben minden alkalommal az első 10 helyezés valamelyikét szerezték meg. Henry Kallan hozzátette: igazi siker számukra, hogy a Condé Nast listáján az új budapesti szálloda mellett a prágai Aria Hotel a negyedik helyezést érte el, míg a New York-i Library Hotel szintén negyedik lett a város legjobbjai között. A következő szállodájuk, a Hotel X-Toronto, 2017-ben a kanadai Torontóban nyit majd meg.

Az Aria Hotel Budapest különlegessége, hogy a belépő vendéget a kiemelkedő színvonalú dizájn és a Budapestre jellemző karakter mellett zenei inspiráció is fogadja: az első pillanattól kezdve csodálatos dallamok veszik körül, a szálloda szobái pedig egy-egy zenei legenda köré épülnek. A budapesti szálloda egyedülálló panorámával és egyedi adottságú tetőterasszal rendelkezik. Az egész fővárosra valamint a Bazilika kupolájára kilátást nyújtó High Note SkyBar az elmúlt évben igazi közönség kedvenccé vált.

A Readers’ Choice Awards különlegessége, hogy nem szakmai zsűri, hanem maguk az olvasók választanak és pontoznak – valódi utazási élményeik alapján. Ebben az évben minden eddiginél több, mintegy 300 000 olvasó töltötte ki a közel 7400 szállodára és 606 városra vonatkozó értékelést, ennek összesített eredménye a világ 1402 legjobb utazási élménye – egy listán.

Az idén 28 éves, számos díjjal kitüntetett Condé Nast Traveler az utazók körében a hitelesség szimbóluma. Egyedi hangvétele mellett olvasói a releváns információkért és inspiráló tartalmaiért kedvelik. A magazin novemberi lapszáma minden bizonnyal átírja azt, amit a hagyományos besorolások szerinti legnépszerűbb úti célokról és szállodákról gondolunk, hiszen több meglepetést is tartogat azzal kapcsolatban, hogy a világ utazóközönsége szerint melyek a legújabb trendek és súlypontok a turizmus világában. A valódi élmények és értékelés alapján mi már tudjuk: Budapest és az Aria Hotel egyértelműen listavezető.