Tanulj rendet rakni egy könyvből!

2017. január 20.
A világhírű japán módszer forradalmasította a rendrakást az otthonokban: Marie Kondo útmutatóiból mára 6 millió példány kelt el 40 nyelven. A Tiszta öröm című könyv neked is segíthet...

Valahogy nem állnak össze a fejedben a dolgok? Képtelen vagy rendet tartani a lakásban vagy a gardróbszekrényedben? Nincs rendszer, éppen ezért nincs átlátható rend sem?

Pedig milyen könnyű is lenne, ha egy rendszer segítene neked abban, hogy reggelente ne kelljen a kupacok közt turkálnod, hogy hova is tetted a kedvenc pulcsidat?

A rendrakás szakértőjének könyve nélkülözhetetlen kalauz ahhoz, hogy egyszerűbbé, átláthatóbbá és egyúttal boldogabbá tegyük a mindennapjainkat. Ha megfogadod a tanácsait, nemcsak otthon, de az életed más területein is felszámolhatod a káoszt és a rendetlenséget.

Marie Kondo a Tiszta öröm – A rendteremtés művészete című könyvben átfogó útmutatást nyújt az egész lakásban: a konyhai eszközök, hobbikellékek, fényképek, takarítóeszközök területén egyaránt. Elkalauzol a tökéletesen rendezett fiókok és szekrények világába, és lépésről lépésre, egyszerű illusztrációkkal mutatja be az ingek, nadrágok és zoknik hajtogatásának mesteri fortélyait. Ugyanakkor azt is megtanítja, hogyan ismerjük fel azokat a tárgyakat, amelyek már nem szereznek örömet, és valójában már nincs szükségünk rájuk.

A KonMari néven elhíresült egyszerű módszerrel számodra is elérhető lesz a rendezett otthon, az átlátható tárolás és a hétköznapi tiszta öröm.

A módszert Marie Kondo alapította, és ő a szerzője a New York Times #1 bestsellerének, a Rend a lelke mindennek (The Life-Changing Magic of Tidying Up) című könyvnek is, amelyet több mint hárommillió példányban adtak el világszerte, és amelyet 35 nyelvre fordítottak le, valamint Japánban televíziós műsor készült belőle. Szerzője továbbá egy társ folyóiratnak, a „Life-Changing Magic: A journal”-nak. Híres tokiói tanácsadó vállalkozása segít az ügyfeleknek a rendetlen otthonokból nyugalmas és inspiráló helyet varázsolni.

Szerepelt a Wall Street Journal, az Atlantic, a New York Times, az USA Today folyóiratokban, a Today showban és bekerült a neve a Time magazin 100 legbefolyásosabb embere közé. Tokióban, Japánban él a férjével és a lányával.