Csajszombatra fel!

2017. március 14.
A PandArte bloggere és barátnői egy igazán izgalmas, különlegesen kreatív és persze csajos programra hívnak benneteket!

Öten csajok kitaláltunk egy laza, szórakoztató, kreatív eseményt, nektek, csajoknak! Pont olyan spontán lesz, ahogy az ötlet kipattant a fejünkből. Mind az öten izgalmas és érdekes területeken dolgozunk, aminek az élményét most nektek is átadjuk március 18-án, az első #csajszombat I tavasz napon!

Az 5 csaj
Kamocsay-Beh Mariann, a Bazsalikomos kert tulajdonosa, Szauer Judit Gasztro PR, Szabó Jucus gasztroblogger, Bánhidi Dóra a PandArte blog írója és Vass Nóra fotográfus.

Ahogy az ötlet született
Imádom böngészni az Instagramon a guszta reggelizős képeket, és amikor Judit készített egy ilyet, alá kommenteltem, hogy tarthatnánk egy közös reggelit egyszer, ahogy együtt készítjük el az álom zabkásás tálunkat, tele gyümölcsökkel. Jucusnak is tetszett az ötlet, és gyorsan meg is szervezte az első reggelinket, ahová még elhívtuk Mariannt és Nórit is.
Ahogy kicsit kiszabadultunk a hétköznapi rutinból, a munkáinkból, és a gyerek zsivajból, órákon keresztül csak beszélgettünk, miközben mindenki elkészítette a saját kis reggelijét. Annyira tetszett nekünk ez az alkalom, hogy többször megismételtük, közben pedig továbbgondoltuk a dolgot és kitaláltuk, hogy mi lenne, ha közösen szerveznénk egy olyan eseményt, ahol ti is részesei lehettek egy ilyen csajos élménynek. Így született meg a #csajszombat ötlete!

5 CSAJ, 5 PROGRAM – #CSAJSZOMBAT I TAVASZ

Kamocsay-Beh Mariann – Bazsalikomos kert
Mariann a két kislánya mellett a Bazsalikomos kert tulajdonosa. A családi farmról származó organikus alapanyagokból készít bazsalikomos frissítő – és gyógyteákat, pestokat, lekvárokat és fűszerkeverékeket.
Ezen a szombaton elkészíthetitek vele a saját tavaszi teátokat és egy izgalmas fűszerkeveréket a Bazsalikomos kert alapanyagaiból! Mariann hoz teákat kóstolni is és tanulhattok tőle a teák szakszerű elkészítéséről, a gyógynövények hatásairól, sőt a termesztésükről is! Az elkészült teát és fűszerkeverékeket pedig szépséges üvegekben vihetitek haza.
bazsalikomoskert.hu

Szauer Judit Gasztro Pr
Judit a „háziasszonyunk”, mindannyian ismerjük és szeretjük a munkáját, és többünknek segített már a márkáink indulásakor is. Mindene a gasztronómia és a kommunikáció, szervez, tervez, összeköt, kitalál, létrehoz, mindezt maximális profizmussal és jó ízléssel, egyszóval igazi pr guru. Szereti, ismeri és érti ezt a világot, ezért kértük meg őt, hogy fogja össze a #csajszombat rendezvény-sorozatot. Kérdezzetek majd tőle bátran, ha titeket is vonz a gasztronómia!
www.szauerjudit.hu

Szabó Jucus – 5 hozzávaló blog
Jucus gasztroblogger. 5 hozzávaló blogja, azokhoz a modern nőkhöz szól, akik eljátszanak a gondolattal, hogy főzzenek, de nincs meg a kellő gyakorlatuk benne, vagy azt gondolják, hogy nincs idejük, hogy órákat a konyhában álljanak. Nekik ad olyan recepteket, amelyekkel újabb és újabb sikereket érhetnek el. Elismerő dicséreteket gyűjthetnek be a családtól és a barátoktól. Így a főzés elérhető élménnyé válik.
A tavaszi #csajszombatra Jucus különleges hozzávalók kóstoltatásával és persze egy kis „főzéssel” készül. Tesztelhetitek ízlelőbimbóitokat különböző sók és csokoládék terén. Majd ezek felhasználásával ízletes energia golyókat készíthettek, hogy feltöltődve várjátok a tavaszt!
www.5hozzavalo.blog.hu

Bánhidi Dóra a PandArte blog írója
Dóri már hat éve írja PandArte design blogját, mellette pedig rendszeresen szervez izgalmas kreatív workshopokat, ahol a résztvevők saját maguk is átélhetik, milyen érzés, ha valamit saját maguk készítenek el. Március 18-án gyönyörű tavaszi dekorációkat álmodhattok meg a segítségével, amikkel igazi friss tavaszi hangulatot varázsolhattok majd az otthonotokba:) Tulipánokat, nárciszokat, jácintokat, szóval mindenfajta tavaszi virágot ültetünk majd egybe egy cuki tartóba, amiket még pluszban mindenféle tavaszi dekorációval díszíthettek!
www.pandarte.blog.hu

Vass Nóra fotográfus
AppleHeart Photography néven ismerhetitek munkáit, melyek igazán sokrétűek; az újszülött képektől a családi fotózáson át az étel- és portréfotók terén is otthon van. Jó emberismerő, rendkívül közvetlen, így könnyen megtalálja a közös hangot mindenkivel, tudja, hogy kinek mi áll jól. Fotózásai során mindenkiből kihozza a maximumot, nála nincsenek feszengő modellek, erőltetett mosolyok. A #csajszombat rendezvény-sorozat keretén belül a rólatok készült porté fotókat imádni fogjátok. Öt darabot kaptok majd meg retusálva, amiket aztán akár a magán-, akár az üzleti életetekben hasznosan felhasználhattok! Természetesen egy sminkes is lesz velünk, aki a fotózás előtt egy alap, natúr sminket készít majd nektek.
www.appleheartphoto.com


Időpont:
2017. 03 18. szombat
10:00-13:00 10 fő
14:00-17:00 10 fő

Helyszín: a mesés Émile, 1026 Budapest, Orló utca 1.

Jelentkezés: pandarteblog@gmail.com
Mindenképp írd meg, hogy melyik időpont jó neked,
én pedig megírom neked a további részleteket!

Részvételi díj: 29.000 Ft
A workshop ára tartalmazza a programokon való részvételt, az Émile finom kávéit, üdítőit és apró falatkáit, valamint természetesen mindent hazavihetsz, amiket velünk készítesz ezen a napon.