3 mobilalkalmazás, ami megkönnyíti az anyukák életét

2017. május 15.
Gazdálkodni a gyerekek büdzséjével, gondosan archiválni a kicsik alkotásait, rávenni a srácokat a házimunkára - ezekben mind segíthet nekünk néhány szuper mobilalkalmazás.

Mint

Talán az egyik legnehezebb dolog kordában tartani a költekezési vágyunkat, mikor a gyerekholmikról van szó. Még egy jópofa kispóló, még egy otthagyhatatlan miniatűr sportcipő… A Mint segít rendszerezni a költéseket és így spórolni is, ráadásul a gyerekek későbbi nagyobb kiadásaira (például tandíj) is félretehetünk vele.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Keepy

Természetesen a művészettörténet remeke minden egyes ujjal mázolt kép, amit a gyerek csillogó szemekkel átnyújt nekünk, de ha igazán termékeny kis művészről van szó, szinte lehetetlen rendszerezni azt a sok alkotást a fiókokban. A Keepy-vel digitalizálhatjuk a gyerekek rajzait és festményeit, így egyrészt helyet spórolunk a lakásban, másrészt azonnal megoszthatjuk a kicsik tehetségét a nagyszülőkkel és a távoli unokatesókkal is.

Choremonster

Ez az alkalmazás inkább az idősebb gyerekeket nevelő keménykezű anyukáknak jöhet jól: a Choremonster segít játékossá tenni a gyerekeknek a házimunkát, hiszen az applikációban a kicsik pontokat gyűjthetnek minden egyes elvégzett feladattal. Az alkalmazás azt ígéri, a gyerekek ettől kifejezetten akarják majd a ház körüli feladatokat, amit ugyan nehéz elképzelni, de csodálatos, ha tényleg így van.