Új dizájnüzlet és találkozási pont a pesti belvárosban

2017. június 21.
Új színfolttal bővült a budapesti belsőépítészeti bemutatótermek palettája. A pointOne showroom és találkozási pont egyben, és a hazai belsőépítész- és lakberendező szakma új központja kíván lenni.

A Szabadság téren, egy 200 négyzetméteres, bemutatótermet, tárgyalót is magában foglaló üzletben nyílt meg a főváros legújabb dizájnközpontja.

A pointOne neve nem véletlenül cseng ismerősen, testvérüzlete, a dizájnbútorokat és –kiegészítőket kínáló pointZero 2005. óta Budapest megkerülhetetlen szaküzlete a témában. A pointOne fal- és padlóburkolatokat, bútorokat, lakberendezési kiegészítőket forgalmaz, és a tulajdonosok itt új márkákkal és szolgáltatásokkal is előrukkoltak.

A Milliken, Florim, Cedit, Cerim, CP Parquett, Diesel with Foscarini, Diesel with Moroso, KAZA Concrete, Inkostro Bianco, Tubes, Vitra, Gessi márkák képviseleteként a bolt a lakberendezés szinte teljes szegmensében kínál dizájnbútorokat – a padlóburkolatoktól az asztali kiegészítőkig. A Florim minden eddiginél nagyobb méretű burkolólapjait rendkívül látványosan mutatják be a teremben.

A forgalmazott márkák közül egyes kiemelt brandek – így például a divatiparból ismerős Diesel ház bútorai, a Cedit kerámialapjai – csak a pointOne bemutatóteremben, sőt, többségük Magyarországon első alkalommal válnak elérhetővé.

A termékek mellett szakmai tanácsadással, workshopokkal, előadásokkal, más programokkal is várnak, szakmai találkozókhoz pedig lefoglalható a jó hangulatú meeting room – a pointOne igyekszik az építész-, belsőépítész- és lakberendező szakma új találkozási pontjává válni, ahová bármikor érdemes akár csak néhány percre is betérni, ahol a folyamatosan érkező újdonságok állandóan friss ötleteket adhatnak.