Már létezik a vagina makeup

2017. október 26.
A lábak közé is kerülhet smink egy skandináv márka jóvoltából.

 

Az egy dolog, hogy a highlighter-mánia az arcunkról a test sminkelésére is kezd kiterjedni, de egy skandináv brand, a The Perfect V ennél eggyel tovább ment és piacra dobta az első vagina makeupot.

A márka szerint a „VV” krém, szérum és a hozzá tartozó hámlasztó forradalmasítja a szépségápolást. A promószöveg azt ígéri, hogy a három termék egyidejű használatával meggátolható a borosta gyors kinövése és a sok bosszúságot okozó piros pöttyök megjelenése is. „Segít a V-terület egészségének, ragyogásának és fiatalságának megőrzésében olyan természetes skandináv összetevők segítségével, mint például a csipkebogyó vagy tengeri homoktövis” – olvashatjuk a termékleírásban.

A teljes kollekcióban találunk intim mosakodót, törlőkendőt és borotválkozás utáni krémet is, de az igazi innovációt olyan anti-aging termékek jelenthetik, mint az „apró ráncokat kisimító” VV-szérum vagy a vaginahidratáló- és frissítő VV Beauty Mist spray. És persze a minden nő kozmetikai polcáról „nélkülözhetetlen” vagina makeup is, amely mintegy highlighterként funkcionál, és segít csökkenteni a hiperpigmentációt, illetve a nyári napsütötte look is felidézhető a segítségével.

Természetesen mindenkinek a saját döntése, hogy mit csinál a saját testével, de érdemes azért tudatosítani magunkban, hogy minden vagina smink nélkül is szép.

Embrace simplicity @josefinehj #beauty #skincare #luxury

A post shared by Women's Beauty (@theperfectv) on