Egyedi és harmonikus lakáskiegészítők

2017. november 14.
A PandArte bloggere ezúttal kedvenc kiegészítőit mutatja meg nektek, amelyekkel könnyen jó hangulatot lehet varázsolni a lakásba.

Imádom azokat a kiegészítőket, amikkel jó hangulatot lehet varázsolni a lakásba. Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül, úgyhogy örömmel mutatok be nektek egy magyar lányt, aki modern, letisztult formáival, és egyedi stílusával új színt visz a hazai lakberendezés világába.

Szabó Barbi 26 éves és egy hazai kereskedelmi és szolgáltató cég operatív vezetőjeként dolgozik. A hétköznapok komoly feladatai mellett viszont mindig is szüksége volt olyan alkotói tevékenységre, ami teljesen kikapcsolja, és feltölti. Idén el is indította CILS design webáruházát, mely különböző  lakástextileket és kiegészítőket kínál. Termékeit letisztult formák, és természetes anyagok jellemzik.

Minden egy babzsákfotellel indult

„Négy évvel ezelőtt készült el az első babzsákfotelünk. Egy kedves barátom kapta karácsonyra. Sokáig keresgéltem, azonban nem találtam olyan divatos és strapabíró fotelt, ami passzolna az ajándékozottam otthonába. Így jött az ötlet, hogy családi összefogással sikerülhet egy kényelmes és trendi babzsákfotelt készíteni, ami hosszas előkészületek és tervezés után valósult meg. És persze nagy sikere volt az ajándéknak, azóta is használatban van a prototípusunk.”

„Nagyon tetszett az eredmény, így a második darab az enyém lett. Igazán kényelmesek ezek az babzsákok, a kis polisztirol golyóknak köszönhetően a fotel teljesen felveszi a test formáját. Sokakkal megosztottam a projekt történetet, így derült ki, hogy komoly igény van kényelmes és strapabíró, azonban elérhető árú babzsákokra. Azóta eltelt három év, megtanultam varrni, és sok mással kiegészülve idén áprilisban elindult a webáruházam, aminek a termékei kézzel készülnek a budapesti műhelyemben.”

A babzsákfotelek egyébként két méretben is elérhetőek, de vannak külső fotelhuzatok is, melyet a vásárló kedve szerint tölthet meg polisztirol gyönggyel, régi plüssökkel, vagy évszak szerint cserélheti  meglévő fotelén. Nagyon  cukik és népszerűek a praktikus mobiltartó mini babzsákok, melyek kiválóan funkcionálnak táblagép és e-book olvasó tartóként is.

Konyhai kollekció

Barbi másik nagy kedvenc termékkategóriája a konyhai kiegészítők, ami mostanában folyamatosan izgalmas újdonságokkal bővül.

„Szeretem a természetes anyagokat, nagy kedvenceim a lenvásznak. Karakteres textúrájuk, kellemes tapintásuk, különleges színeik teljesen magával ragadnak. Konyhai kollekciónk egyedi darabjai kiváló minőségi francia és belga lenvásznakból készülnek. Most már rendszeresek az egyedi megrendelések is, személyre szabott termékekkel.”

Több személyes kedvencem is van! Az egyik az a limitált kollekciós csomag, amit Barbi, Szabó Jucussal, az 5hozzávaló bloggerével közösen álmodott meg. A gondosan válogatott színek és textúrák felejthetetlenné teszik a főzést nap mint nap.

A másik, a legújabb termék, a nasi tasi! Belegondoltatok már abba, hogy hetente hány darab nejlon zacskót dobunk a szemétbe? Ezzel a nasi tasival a nullára csökkenthetjük a hulladék gyártásunkat, hiszen beletehetjük a reggelinket, az uzsit, a gyümölcsöt, és a napi rágcsákat is! Imádom.

A harmadik nagy kedvenc, vagyis kedvenceknek személyes vonatkozása is van, mert Barbival nekünk, vagyis a Jógakaland márkánknak is van együttműködése! Az erdei állatos pamut anyagunkból az ő műhelyében készült babzsák a gyerekeknek (amit Ármin azóta is imád), és telefontartók is! Ezeket itt találjátok.

Ahogy láthatjátok, Barbi folyamatosan ötletel, hogy mikkel teheti egyedivé, kényelmessé és felhasználóbaráttá a környezetünket és az otthonunkat, nagyon szimpatikus nekem ez a látásmód. Keressétek őt a Facebookon is!

PandArte