10 fa, 10 fotó és 10 történet a sokszínűség fontosságáról

2019. október 22.
Izgalmas fotókiállítással jelentkezett Szűcs Péter, a PetersPlanet.travel bloggere. A sokszínűséget és a fenntarthatóságot hirdető fotók a Fashion Streeten kerültek kiállításra.

Earth, Art, Fashion – ezek voltak a hívószavai annak a szabadtéri pop up art performance-nak, ami a Fashion Streeten, a budapesti Deák Ferenc utcában három különböző helyszínen hívta föl a figyelmet nemcsak a környezettudatos gondolkodásra, hanem a sokszínűség fontosságára is. A Fashion Street Budapest, a PetersPlanet.travel és a Kempinski Hotel Corvinus Budapest közös eseményének megnyitóján nemcsak a Hello Wood újrahasznosított fából készült designkeretei és Szűcs Péter a világ különböző városaiban készült fotói kerültek egymás mellé, hanem minden történet egy fát is kapott a Főkertnek köszönhetően.

A fákat a képek megvásárlásával bárki örökbe fogadhatja, a bevételből szintén faültetési akciókat szervezünk, az örökbefogadók és a fák új helyeinek köszönhetően pedig tovább folytatódhatnak a történetek. A megnyitó és a pop up art performance után a képek a Deák palotába kerültek, ahol a hónap végéig bárki megnézheti őket, de tematikus tárlatvezetéssel is készülnek a jövő héten.

Bővebb infó: PetersPlanet.travel