Marie Claire Gift Guide: Tervezői kincsek, amiknek még a nagyi is örülne

2021. december 07. |

A Marie Claire-nél igyekszünk figyelemmel kísérni a hazai kreatív szcéna fejleményeit, és egyúttal teret is adni a magyar tehetségeknek. A karácsony pedig tökéletes alkalom arra, hogy olyan egyedi tárgyakat vásároljunk, amikkel nemcsak magunkat és szeretteinket, de a termékek alkotóit is nagyon boldoggá tehetjük. A második részbe került fejkendő, puha kardigán és karácsonyi ízesítésű csoki is – ezt a nagyi-csomagot azonban 60 alatt is szívesen elfogadnánk!

Kötött pulcsi, kényelmes fotel, fejkendő, gyertya és csokoládé… a nagyi kedvencei izgalmas csavarral térnek vissza Greatest Grandma névre keresztelt ajándékválogatásunkban. Az Oat Ava egyedi kötött kardigánja például vibráló pink színben érkezik, a VYF selyemsálja pedig bár a klasszikus menzahangulatot idéz, különleges kiegészítője lehet outfitünknek.

marie-claire-gift-guide-ajandek-osszellitas

Olvass tovább!

Elvesztél a kínálatban? Ajándékötletek 10, 20 és 30 ezer forintért

Elvesztél a kínálatban? Ajándékötletek 10, 20 és 30 ezer forintért

Ha kifáradtál a marketingdönpingben, vagy mindig is utáltad a webshopokat bújni, itt egy kis segítség a karácsonyi ajándékvadászathoz! Szerkesztőnk összegyűjtötte azokat az újdonságokat, fenntartható örökdarabokat és igazi ünnepi luxustermékeket, amelyekkel különlegesebb lehet ez az egyébként különös karácsonyi időszak. Idén nagyon fontos, hogy hazai márkákat és vállalkozásokat támogassunk, éppen ezért az ünnepi bazárunk jelentős részét hazai termékek teszik ki! 

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Tóth-Szántó Krisztina: Miért olyan nehéz elkezdeni? boldogság

Tóth-Szántó Krisztina: Miért olyan nehéz elkezdeni?