Last minute anyák napi ajándéknak sem utolsó a Celeni selyemkendője

2022. április 29. |

Még nincs késő valami különlegessel meglepni vasárnap a világ legjobb fej mamáját: egy elegánsan bájos Celeni selyemkendő például biztosan nem fog csalódást okozni.

Mai kedvencünk egyben anyák napi ajándékötlet is: a Celeni bájos, kifinomult, mégis elképesztően menő selyemkendőjével maradandó és különleges meglepetést szerezhetünk az anyáknak és nagymamáknak.

celeni-kovacs-margit-selyemsal-anyak-napja

A magyar tervezői darab különlegessége, hogy Kovács Margit hazai keramikusművész munkássága ihlette, az alkotó motívumvilágát mégis úgy értelmezték újra, hogy modern és a márkához passzoló esztétika legyen a végeredmény.

celeni-kovacs-margit-selyemsal-anyak-napja

A meleg narancsszín karakteressé teszi a kendőt, a finom virágmotívum azonban eleganciát kölcsönöz neki – az pedig külön szuper, hogy rendkívül változatosan felhasználható darabról van szó. A Celeni egyébként idén külön anyák napi ajándékválogatással próbálja segíteni az utolsó pillanatos vásárlókat, szóval érdemes szétnézni az oldalukon.

celeni-kovacs-margit-selyemsal-anyak-napja

Olvass tovább!

Marie Claire Gift Guide: Meglepetések a legmenőbb mamáknak

Marie Claire Gift Guide: Meglepetések a legmenőbb mamáknak

A Marie Claire-nél igyekszünk figyelemmel kísérni a hazai kreatív szcéna fejleményeit, és egyúttal teret is adni a magyar tehetségeknek. A karácsony pedig tökéletes alkalom arra, hogy olyan egyedi tárgyakat vásároljunk, amikkel nemcsak magunkat és szeretteinket, de a termékek alkotóit is nagyon boldoggá tehetjük. Ma az anyukákra gondoltunk, akiknek kényelmes pulcsit, vagány cicis nyakláncot és kényeztető arcmasszírozót is válogattunk.

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód