Lakáskiegészítőkkel jön a Disney

2022. május 02.
A nemrégiben elstartolt Disney Home egyrészt a brand régebbi lakáskiegészítőit gyűjti össze, de néhány különleges, új termékkel is készülnek.

Gyerekszobába álmodott dekorációkkal és kifinomultabb belső terekbe is beilleszthető lakáskiegészítőkkel jön a Disney. A frissen startolt Disney Home egyrészt a brand már meglévő lakásdekorációs termékeit gyűjti össze, de új, exkluzív darabokkal is készül. A márka szóvivője a Dezeennek elmondta, egyedi dizájndarabokkal és magas minőségű bútorokkal szeretnék megölteni rajongóik otthonait, ugyanis az elmúlt időszakban „az otthonaink fontosabbá váltak számunkra, mint korábban bármikor”.

disney-home-lakas-otthon-dekor

Az exkluzív tárgyak mellett persze a megfizethetőbb, kisebb kiegészítők is helyet kaptak a kollekcióban. A tárgyakon a Marvel és a (Disney által 2006-ban felvásárolt) Pixar hősei is megjelennek, és persze a legikonikusabb Disney-figurák, Mickey és Minnie is.

disney-home-lakas-otthon-dekor

disney-home-lakas-otthon-dekor

A legizgalmasabb darabok különleges kollaborációkból születtek: ilyen például Mickey egér életnagyságú szobra Kelly Hoppen belsőépítésztől, és más, kisebb dekoratív figurák a Leblon Delienne stúdiótól. De modern, látványos szőnyegek is készültek.

A teljes kollekciót ITT lehet megnézni!

disney-home-lakas-otthon-dekor

Forrás: Dezeen

Olvass tovább!