NOVEMBER 17., PÉNTEK – SZAKMAI NAP

21.00 Magyar tervezők bemutatója
NUDE BY NUBU, CUKOVY , ELYSIAN, MODE BY SANDOR LAKATOS, NORA SARMAN, TOMCSANYI, THEFOUR


 NOVEMBER 18., SZOMBAT

12.00 Kapunyitás 

13.00 A KREA Kortárs Művészeti Iskola diákjainak bemutatója 

13.30. AMNESIA divatbemutató

 14.30 A HUNGARIA PEZSGŐ bemutatja: Az év street style szettje pályázat
A 25 döntős kreáció bemutatója és a legjobb pályaművek kihirdetése.

 15.00 ECCO Fashion Show

 15.30 DM Fashion show

16.00 Magyar tervezők bemutatója
GALLA, ÉMÉ, LBL – LUANBYLUCI, RICHARD ALEXANDER

16.30. GAS divatbemutató

17.00 Új FORD FIESTA fashion show by MERO Inspiration

17.30 Magyar tervezők bemutatója
MEI KAWA, AWARE by PRINTA, TAMARA TOTH, VIRAG KERENYI

 18.00 SCHWARZKOPF PROFESSIONEL hair show

 18.30 Magyar tervezők bemutatója
ANNA DAUBNER, CAKO, CELENI, INQ CONCEPT

 19.00 UNOde50 fashion show by NON+

 19.30 VAN GRAAF divatbemutató

20.30 Exkluzív show
ROMANI

 21.00 Magyar tervezők bemutatója
NUDE BY NUBU, CUKOVY , ELYSIAN, MODE BY SANDOR LAKATOS, NORA SARMAN, TOMCSANYI, THEFOUR

22.00 Kapuzárás


NOVEMBER 19., VASÁRNAP

12.00 Kapunyitás

13.00 A Budapesti Metropolitan Egyetem hallgatóinak bemutatója

 13.30 PERWOLL fashion show
A PERWOLL bemutatja: A ragyogás új dimenziója – ragyogás fekete-fehérben is fotópályázat díjátadó

14.30 MZF divatbemutató

 15.00 ASUS fashion show

 15.30 BOSCH fashion show by OROVICA

 16.00 Magyar tervezők bemutatója
ENIHORN, MONIK, NON+, ZAKO

 16.30 FUTUREAL divatbemutató

17.00 ORIFLAME fashion show by NANA’S

17.30 UNOde50 fashion show by NON+

18.00 Magyar tervezők bemutatója
PRIESTON BY NOEMI NAGY, ANNAEVA, 1975 FASHION, ZSIGMOND DORA

18.30 UNICREDIT fashion show by IMOGEN

19.30. C&A divatbemutató

20.00 VAN GRAAF divatbemutató

21.00 Exkluzív show
KATTI ZOÓB

22.00 Kapuzárás

 

ÁLLANDÓ PROGRAMOK

ÚJ FORD Fiesta

Látogass el a Ford standjára, ahol megcsodálhatod az új Ford Fiestát. Regisztrálj tesztvezetésre, és ha szerencsés vagy, hazaviheted a kiállított Ford Fiesta by MERO Inspiration kollekciót.

UNICREDIT BANK

Az UniCredit Bank standján a Korszakalkotók mecénás program vizuális művészet kategóriájának jelöltjeivel és alkotásaikkal ismerkedhetsz meg. A korszakalkotok.unicreditbank.hu weboldalon leadott szavazatok alapján derül ki, hogy ki nyeri közülük a 3 millió forintos támogatást. A pop up kiállítás izgalmas fotográfiáin, művészeti projektjein túl a kortárs vizuális művészet a kifutón is megjelenik.

PERWOLL

A Perwoll fotópályázat helyszínen kiállított munkáira a standnál adhatod le a szavazatokat. A szavazók között óránként Perwoll ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

VAN GRAAF

Mottójuk – Szenvedéllyel a divat és az emberek iránt – hűen tükrözi a több mint százéves, európai gyökerekkel és értékekkel rendelkező divatcég filozófiáját. A felhalmozott tudásra épülő stílusérzék az, amivel csapatuk hozzá szeretne járulni a végeredményhez, hogy a mindennapok információáradatában a kiválasztott öltözet az önkifejezés eszköze lehessen. A VAN GRAAF dzsungelében regisztrálhatsz a hírlevelükre – meglepetés is vár, látogass el hozzájuk!
A Marie Claire Fashion Days VAN GRAAF bemutatóján a következő márkák kollekcióiba nyerhetsz betekintést: Finshly & Harding London, Polo Ralph Lauren, CK Jeans, Marc Cain, BOSS, Denim By Nils Sundström, Comma, EA7, Marie Lund, GUESS, Fred Perry, G-Star, Esprit, Armani Jeans, Cinque, HUGO, Apriori.

AMNESIA

Keresd hoszteszünket iPaddel! Ha kitöltesz egy rövid kvízt, a helyes válaszokat adók között AMNESIA termékeket sorsolnak ki a következő héten.

ASUS

Elegáns, letisztult és meseszép. Ha szereted igényes, dizájnos dolgokkal körülvenni magad, akkor biztosan elnyerik a tetszésed az ASUS legújabb, legmutatósabb készülékei: a gyönyörű ZenBookokat és divatos ZenFone-okat megismerheted az ASUS standján.

BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA

Keresd a Bársony Orvos-Esztétika lila kendős asszisztenseit, és tudj meg többet a végleges szőrtelenítésről és a műtét nélküli arcfiatalításról. Egész nap értékes ajándékokkal várnak minden látogatót. Sőt, a Bársony klinika standján egy 50 000 forint értékű utalványt is nyerhetsz lézeres vagy alakformáló kezelésre.

BOSCH

Csak hogy minden tiszta legyen: lesz Bosch stand is, szemet és ruhát gyönyörködtető gépekkel, káprázatos innovációkkal. Náluk kiderül, mosógépeik hogyan adagolják automatikusan a mosószert a tökéletes és gazdaságos tisztaságért. Ráadásul nyeremények is várnak rád a standjuknál. Állj meg a Boschnál egy show-ra!

C&A

A családi tulajdonban lévő C&A generációk óta fontos szerepet tölt be a megfizethető és a legújabb divatot képviselő ruházat értékesítésében. Ebben a szezonban a C&A női kollekciója a modern nőnek kínál kényelmes darabokat. A minták és a felhasznált szövetek egyaránt divatos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Legyen szó munkáról, egy szabadban eltöltött hosszú délutánról vagy egy esti összejövetelről, minden korosztályú és stílusú vásárló megtalálja a C&A legújabb kollekciójában az alkalomhoz illő darabokat. Látogass el a C&A standjára, ahol megismerheted a legújabb őszi–téli kollekciójukat, valamint nyereményjátékkal és kedvezményre jogosító kuponnal is várnak.

ECCO

Látogass el az ECCO standjához, ahol nyereményjátékkal, kuponokkal várnak, és még 
a cipődet is frissé varázsolják.

FUTUREAL

A Futureal egy modern hazai divatmárka. Stílusát 
a tiszta, egyenes vonalak és a praktikum jellemzi. 
A divatérzékeny városi nő minden kötelező darabja megtalálható a kínálatukban.

GAS

Akár egy denim darabot választasz, akár 
a teljes öltözetedben a denim mellett teszed le 
a voksodat, nem hibázhatsz. Bátran válogass 
a részletgazdag kidolgozással készült és a lázadó stílusú termékek között, hiszen mind tökéletes kombinációi a tradíciónak és innovációnak. Várnak a GAS legújabb őszi–téli kollekciójával a standnál. Érdemes ellátogatni hozzájuk, hiszen értékes vásárlási utalványt sorsolnak ki, valamint ajándékkal, meglepetéssel is készülnek.

GIORGIO ARMANI

A Giorgio Armani Sì illata tisztelgés a nőiesség, 
a báj, az erő, az időtlen elegancia és a független lélek ellenállhatatlan kombinációja előtt. Igen az álmokra, a szabadságra, az érzelmekre, az életre és 
a szerelemre. A Sì a ciprusos illatvilág újragondolása, a feketeribizli-esszencia teszi igazán bujává, mely hosszan érezhető a bőrön, meghódítva érzékeinket. Sì, a bátorság, hogy igent mondjunk. Ismerd meg a Giorgio Armani ikonikus Sì illatát a Marie Claire Fashion Daysen.

HUNGARIA PEZSGŐ

Keresd a kék színt, és pezsdítsd fel a hangulatod két divatbemutató között a Hungaria pezsgő standjánál. A stílusos Hungaria Extra Dry és a gyümölcsös Hungaria Rosé Extra Dry száraz pezsgők mellett kóstold meg az édes pezsgők új nemzedékének legújabb tagját, a Hungaria Sweet Style-t is. Illatos szőlők mustjából erjesztve, ezüstös külsőbe öltöztetve, intenzív és gyümölcsösen könnyed formában kelti életre a lazaság érzetét. Hungaria – pezsgő másképp!

KOMONO

A Komono idén is fantasztikus napszemüveg- 
és órakollekcióval rukkolt elő. Látogass el 
a standjukhoz, és csodáld meg a saját szemeddel a legújabb darabokat. A kedvenceidet meg is vásárolhatod.

LANCÔME

A La vie est belle maga a boldogság illata. 
Az illatcsalád legújabb tagja, a La vie est belle L’Éclat azt fejezi ki: minél több örömet adunk másnak, annál boldogabbak leszünk. Az új Eau de Parfum lágy és finom fejjegyeket tartalmaz, melyek a narancsvirág ellenállhatatlan frissességében fürdenek. A rózsa, jázmin, bergamott, frézia és 
a jellegzetes illatú mandarin frissessége olyan, mint egy mámorító virágcsokor. Citrusos, gourmand és addiktív. Legyen csodálatos élményben részed 
a La vie est belle L’Éclat-val a Marie Claire Fashion Daysen.

MAYBELLINE

A Maybelline standon sminkesek segítenek megtalálni és kipróbálni a kedvenc rúzsodat, valamint tanácsot adnak, hogyan, milyen termékekkel formázd a szemöldöködet.

MZF

Az MZF (mezofiandrea) standjánál testközelből ismerkedhetsz meg a 2017-es őszi–téli kollekció darabjaival, felpróbálhatod, sőt meg is vásárolhatod őket, amelyhez az esemény napjain, a helyszínen 20%-os kedvezményt biztosítanak. Szeretnél még egy meglepetést? Azok között, akik fotózkodnak a standjuknál valamelyik termékükkel (nem muszáj felvenni a ruhákat), kisorsolnak egy 10 000 forint értékű ajándékutalványt és egy hajvágást, amelyet maga a tervező készít el a nyertesnek. A részletekért keresd az MZF standot a helyszínen.

ORIFLAME

Ismerd meg, hogyan hozhatod felszínre a benned rejlő szépséget az Oriflame svéd kozmetikumaival. Keresd fel a standot, ahol arcbőrelemzéssel, sminkeléssel és sminktanácsadással várnak mindenkit, és a végén profi fotós készít képet. Légy az Oriflame modellje!

PANIFICIO IL BASILICO

A Panificio il Basilico, azaz a Bazsalikom Pékség legnagyobb tagja a Király utcában található: pékség és igazi olasz trattoria egyben. Ma már a Városmajorban, a Hold utcai Belvárosi Piacon, Szentendrén és burgerekkel Újlipótvárosban (Holy Cow) is megtalálható a Bazsalikom család egy-egy jóképű tagja. A gasztrokincs megálmodója Szabadfi Szabolcs, azaz Szabi, a pék.

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

Szeretnéd, hogy profi fodrászok készítsék el a frizurádat? Érdekelnek a személyre szabott hajápolási tanácsok? Akkor mindenképp keresd fel a Schwarzkopf Professional standját, és foglalj magadnak fix időpontot egy frizurakészítésre. 
A legszebb eredmény érdekében arra kérünk, hogy érkezz frissen mosott hajjal.

SOMERSBY

Somersby a te pillanatod! Keresd a Somersby standot, és válassz a stílusodhoz illő ízek közül.

THE BELGIAN – DILMAH –CAFFÈ VERGNANO 1882

Valami finomságra vágysz? Látogass el a standra is a sok színes program között, és megajándékozunk prémium The Belgian csokoládéval mennyei Nougat és rabul ejtő Toffee ízben. Frissítők is elérhetők a standon, a baristák igazi olasz Caffè Vergnano 1882 kávéitalokat készítenek frissen őrölt 100% arabica kávékeverékből, elég csak a kávéillatot követni. Eredeti ceyloni Dilmah teát is kínálnak, kívánj akár fekete, akár zöld teát, vagy illatos, lélekmelengető herba- vagy gyümölcsfőzetet.

UNODE50

Az UNOde50 spanyol kézműves divatékszermárka aktív résztvevője a Marie Claire Fashion Daysnek, ahol bemutatja új őszi–téli rendhagyó kollekcióját, mellyel a márka belép a hazai piacra. A különleges ékszerek megvásárolhatók az Andrássy út 34. szám alatti márkaboltban.

VAGHEGGI

A Vagheggi standjánál meglepetésekkel és promóciókkal várják a látogatókat. Megismerkedhetsz a legújabb Bio+ termékcsaláddal. A Bio+ a Vagheggi fitokozmetikai örökségéből született meg. A természet által inspirált, tiszta és esszenciális formulák Cosmos Organic tanúsítvánnyal rendelkeznek. Igazi, professzionális biokozmetikumok, amelyek valóban hatékonyan működnek.

VÖSLAUER

Stílusos szomjoltás a Vöslauerrel. Idén is várják 
a trendekre és minőségi vizekre szomjazó látogatókat a Marie Claire Fashion Daysen. Látogass el a Vöslauer standhoz, és kortyolj bele a fancy életérzésbe: celebek, izgalmas kollekciók, remek hangulat – kihagyhatatlan kombináció.

YVES SAINT-LAURENT

Az Yves Saint-Laurent sikerillata, a Black Opium azonnal magával ragad, felszabadít és utat nyit 
a modern, pörgős élethez, miközben függővé tesz. A Black Opium az első kávés-fehérvirágos illat az Yves Saint-Laurent-től, melyet a vaníliaesszencia varázsol igazán bujává. Illata már az első perctől kezdve megbabonáz. Ismerd meg az Yves Saint-Laurent ikonikus Black Opium illatát a Marie Claire Fashion Daysen.

ZEWA

Keresd a Zewa hoszteszeit, akik termékmintával ajándékoznak meg. Most kipróbálhatod az új Just1 toalettpapírt.


Fashion Days 2017