Jegyvásárlás

2019. október 09.
Időpont: 2019. november 22-23-24. Helyszín: Millenáris Park B Épület (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)

November 22., péntek este – zártkörű szakmai est

Belépőjegyek november 22-én (péntek) este 21 órakor kezdődő bemutatóra korlátozott számban, kizárólag elővételben vásárolhatók. A belépőjegyek állójegyek. Kapunyitás időpontja: 20:00 óra

A belépőjegy ára: 6990 Ft JEGYVÁSÁRLÁS ITT

November 23-24., szombat-vasárnap

Belépőjegyek november 22-re és 23-ra (szombat és vasárnap) elővételben, korlátozott számban és a helyszínen is megvásárolhatók.

A belépőjegyek ára elővételben:
Napijegy: 2990 Ft JEGYVÁSÁRLÁS ITT

Kétnapos bérlet (szombat-vasárnap): 4780 Ft JEGYVÁSÁRLÁS ITT

 

A belépőjegyek ára a helyszínen:
Napijegy: 3990 Ft | Kétnapos bérlet (szombat-vasárnap): 5990 Ft

A helyszínen a belépőjegyek kapunyitástól (12.00 óra) vásárolhatók.

 

A rendezvényre a belépés a helyszín befogadóképessége szerint korlátozott.

6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

A megvásárolt belépőjegy ára tartalmazza a Marie Claire magazin 2019/decemberi lapszámának mini példányát.

A magazin az esemény helyszínére történő belépéskor a jegy vonalkódjának leolvasása után a helyszínen átvehető.

A november 22-én (péntek) este 21 órakor kezdődő szakmai eseményen csak külön belépőjegy megvásárlásával lehet részt venni, a szombati és vasárnapi napijegyek és a kétnapos bérlet nem érvényes a programra.

A jegy önmagában érvényes és jogosít fel egy személyt egyszeri belépésre.

A jegyen lévő számsor és vonalkód egyedi, és a rendezvényt szervező Central Médiacsoport Zrt. a regisztrációval kapcsolatos összes információhoz hozzáfér általa, és segítségével a jegy egyértelműen beazonosítható. A vonalkódot a rendezvény helyszínén belépéskor elektronikusan ellenőrzik.

Semmilyen körülmények között ne engedje, hogy illetéktelen személy másolatot készítsen az Ön jegyéről! Mivel a vonalkód olvasó rendszer nem lát különbséget másolt és eredeti vonalkód között, ezért mindig az első lehúzott jegyet fogadjuk el eredeti jegynek. Minden további, azonos vonalkóddal rendelkező jegy másolatnak, azaz érvénytelen jegynek minősül. Amennyiben a jegye elveszik, kérjük, azonnal jelezze, hogy érvényteleníthessük! Amennyiben a rendezvény helyszínén jegy nélkül jelenik meg, sajnos nem tudjuk biztosítani a belépést Önnek. A programváltozás jogát fenntartjuk.

FIGYELEM! A rendezvény sajtóérdeklődés központjában áll, azaz az eseményről tudósítások, ezen belül fotók és videó felvételek készülnek. Ezen kívül a felvételeket az adatkezelő a rendezvény későbbi promotálására, illetve az adatkezelő tevékenységének bemutatására, marketing és PR célokra használja fel és archívumában legalább 25 évig tárolja.

Az adatkezelés részleteiről itt tájékozódhat: https://marieclaire.hu/fashion-days-2019/2019/10/09/adatvedelmi-tajekozato/