Állandó programok

2019. november 05.
11. Marie Claire Fashion Days Időpont: 2019. november 22-23-24. Helyszín: Millenáris Park B Épület (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)

VOLVO

A Volvo elkötelezetten dolgozik egy fenntarthatóbb jövő megteremtéséért, éppen ezért büszke névadó támogatója az idén a környezettudatosság jegyében megrendezett Marie Claire Fashion Days­nek, illetve a Régi ruhából újat pályázatnak is, amellyel fiatal divattervezőket inspiráltunk és ösztönöztünk környezettudatos kreációk megalkotására. Látogass el a Volvo standjához: szavazz a szerinted legkülönlegesebb alkotásra, a workshopon pedig készítsd el saját, személyre szabott vászontáskádat, amellyel a vásárlásokat nemcsak stílusosan, hanem környezetbarátabb módon is intézheted!

HUNGÁRIA

A Hungaria pezsgő minden részletével különleges élményt kínál. Izgalmas és egyedi, mint a fogyasztói. Rugalmassága révén nemcsak követi a trendeket, hanem folyamatosan megújulva együtt pezseg velük. A könnyed elegancia és a minden részletre kiterjedő stílusérzék egy új pezsgőzési trendet teremtett, ahogyan ezt a márka jelmondata is megragadja: Hungaria. Pezsgő Másképp.

MAYBELLINE

Régóta keresed a tökéletes árnyalatot? Látogasd meg a Maybelline standját, ahol a márka sminkesei személyre szabott tanácsokkal segítenek megtalálni a leginkább hozzád passzoló rúzst.

YVES SAINT LAURENT LIBRE PÓDIUM

2019­ben új fejezet nyílik az Yves Saint Laurent illatok történetében. A feminin narancsvirággal és a vagány levendulával hevesen izzik; nerolival és lédús mandarinnal szárnyal; a parázsló vaníliával és az izzó borostyánnal forrón lángol – ismerd meg a szabadság illatát, a Librét, amely egyszerre igazán nőies és nagyon laza, amely szabályokat hág át, és nem alkuszik meg. Libre, mert ma franciául nincs ennél erőteljesebb szó saját magunk leírására. Látogasd meg az Yves Saint Laurent Libre pódiumát, ahol megismerheted ezt a fantasztikus, új női illatot a Marie Claire Fashion Days ideje alatt!

 VAN GRAAF

Az idén 10 éves születésnapját ünneplő VAN GRAAF­ot a divat kiemelkedő ismeretén túl az aktuális trendeket követő, változatos, a vásárlók igényeihez igazodó termékkínálat jellemzi. Európai gyökereinek köszönhetően a minőséget tartja szem előtt, amelyet a divat iránti szenvedéllyel és magabiztos stílusérzékkel ötvöz. A 18:00 órakor kezdődő VAN GRAAF divatbemutatón számos divatmárka megjelenik majd, például az Armani Jeans, a Calvin Klein, a Guess Jeans, a BOSS, a Finshley&Harding, a HUGO, a Marie Lund, az Esprit, az Apriori és a Polo Ralph Lauren.

L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Egyenes vagy hullámos haj? Válts valóra minden álmot a gőz erejével! Látogasd meg a L’Oréal Professionnel standját, ahol a Kérastase hajdiagnosztikai kamera segítségével mindent megtudhatsz a hajad állapotáról, továbbá megismerheted és ki is próbálhatod az új L’Oréal Professionnel SteamPodot.

D-VION

Ma hány perced volt a boldogságra? Szánj most egy percet magadra, töltődj fel egy szuper napfénylámpa segítségével, hogy utána megmutathasd magad a D­VION pop­up műtermében profi fotósunk kamerája előtt! Rólad készül a nap fotója, amelyet oszthatsz, posztolhatsz, mert a tiéd ez a nap!

ECCO

Szeretettel vár az ECCO és a Gore­Tex közös standja, ahol egy időjárás szimulátoron tesztelheted a cipők vízállóságát és kényelmét különböző időjárási körülmények között. Sok más érdekesség és kedvezmények is várnak.

ASUS

Engedd szabadjára a kreatív éned! A legújabb ASUS ZenBookok és VivoBookok különleges kialakításuknak köszönhetően új távlatokat nyitnak a kreatív alkotás és a multitasking területén. Kijelző a touchpaden? Kétkijelzős laptop? Látogass el az ASUS standjára, és ismerd meg a praktikus lehetőségeket kínáló laptopokat.

GARNIER BIO

A GARNIER BIO standnál megismerkedhetsz a vegán formulát tartalmazó Cosmos Organic minősítéssel ellátott arcápolási termékkel. A GARNIER BIO játékkal is vár: készíts egy fotót a termékekkel, töltsd fel az Instagramra #garnierbiohu hash tag gel, és a legkreatívabbak egy szuper BIO ajándékcsomaggal gazdagodhatnak!

L’OR

Engedd szabadjára érzékeidet a L’Or Origins kávékapszulák különleges világával, és kóstold meg a kollekció legújabb ízeit, amelyek elrepítenek a világ különböző kávétermesztő vidékeire. A kávészakértők úgy alkották meg a különféle blendeket és választották meg a pörkölési módot, hogy az egyes L’Or Origins kávék a lehető legjobban tükrözzék az adott termőterület jellegzetességeit, szem előtt tartva a termőföld adottságait is, így nyújtva egyedülálló élményt minden csészében.

GAS

A nyolcvanas és kilencvenes évek vonala, amelyben a farmerkorszak dübörgött, erőteljesen helyet követel magának a mindennapokban. A GAS Jeans 2019/20­as őszi–téli kollekciója erre reflektálva különleges darabokkal tiszteleg a több mint 30 éves manufaktúra egy igen meghatározó korszaka előtt. Gyere, és tekintsd meg a márka ízelítőjét a standjuknál, ahol egyedi GAS Jeans ajándéktáskával és nyereményekkel várnak. Válogass a legendás olasz divatvállalat őszi–téli kollekciójából, és utazz vissza a korai kilencvenes évekbe!

LANCÔME SMINKPÓDIUM

Gyere el, ismerd meg, és próbáld ki a Lancôme ikonikus sminktermékei mellett az újdonságokat is, a Lancôme sminkesei és szépségtanácsadói pedig mindenben a segítségedre lesznek. Emellett lehetőséged lesz megismerni a Lancôme legújabb női illatát, az Idôle­t, amelyet a márka a kortárs nőiesség szellemiségében álmodott meg. Egy új formája a pézsmás­-ciprusos virágillatnak, az Idôle egy igazi vívmány. Egy bőrillat, amely egyszerre kényelmes viselet és erőteljes, gyengéd, de mély benyomást keltő. Fenntartható forrásból származó, kizárólag a Lancôme számára készített ispartai rózsaszirom-­esszencia és Franciaországban termesztett százlevelű rózsa ragyognak fel az illatban olyan jegyek mellett, mint a bergamott, a körte vagy az indiai jázmin. A Lancôme megvalósítja az álmot: a nőket ünnepli, és a boldogság útjára tereli őket.

CCC

Idén is csatlakozik a CCC a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz akciójához! Mindazok, akik egy rászoruló kisgyerek karácsonyát szebbé szeretnék tenni, a Marie Claire Fashion Days ideje alatt is megtehetik ezt. A rendezvény helyszínén, egy kijelölt helyen lehet leadni a cipősdobozba csomagolt adományokat. Kérjük, írd rá a dobozra, hogy hány éves és milyen nemű gyermeknek szánod az ajándékot. Az ajándékozni vágyók továbbá bátran jelentkezhetnek a CCC üzleteiben is, ahol szeretettel várják őket, és (a készlet erejéig) a csomagoláshoz szükséges cipősdobozokat is kaphatnak. A CCC üzletlánc azzal is támogatja a kisgyerekek karácsonyát, hogy a cipősdoboz meglepetéscsomagokon túl gyermekcipőket ajánl fel a segélyszervezet részére, amelyeket december 6­án, Mikuláskor adnak át a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak azért, hogy azok mielőbb a rászorulókhoz kerülhessenek.

VEET

A Veet termékcsalád speciális összetételű készítményei érezhetően simává teszik a bőrt – bőrtípustól függetlenül, bármilyen alkalomról is legyen szó. Ha a bikinivonal vagy a szemöldök pontos szőrtelenítésére van szükséged – zuhany alatti felhasználásra a rohanós napokon –, vagy olyan gyantát keresel, amely akár négy hétig tartó simaságot biztosít, a Veet termékei között biztosan találsz számodra megfelelőt. Látogass el a Veet standjához, készíts egy képet a végtelen tükörben, posztold az Instagramra #Veetfinity megjegyzéssel, és vidd el a Veet ajándékainak egyikét.

FASHIONWATCH

A Fashionwatch (óra és ékszer kis­és nagykereskedés) pop up store­ja minden érdeklődőt nyereményjátékokkal és meglepetésekkel vár a Marie Claire Fashion Days ideje alatt. A boltban Magyarországon először megvásárolhatók a Gaga Milano, H2X, Leaf, Liu Jo óra­ és ékszerújdonságok.

VÖSLAUER

Ha nem csak az ismert magyar divattervezők ruhakölteményeire szomjazol, látogass ki a Vöslauer standjához a Marie Claire Fashion Days­en, ahol érdekes játékok mellett Ausztria legkedveltebb ásványvizével frissítheted fel magad. A Vöslauernek rendkívül fontos a környezettudatosság, ezért a standnál szuper vászontáskát kaphatsz ajándékba, illetve egy izgalmas videót is megnézhetsz arról, hogyan készülnek az ásványvízmárka újrahasznosított, rePET palackjai.

ROSSMANN

A Rossmann Magyarország az egyik leg dina mikusabban fejlődő drogéria­parfüméria hálózat, amely 26 éve van jelen Magyarországon. Keresd a Rossmann Beautylandet a Marie Claire Fashion Days mindkét napján, ahol profi sminkes készít neked ragyogó, hozzád leginkább illő sminket.

SLOGGI

A sloggi fehérneműmárka 1979 óta forradalmian kényelmes és divatos fehérneműkkel hozza el mindenki számára a felszabadító kényelmet. Látogass el a sloggi standjára, ahol megismerheted a szuper innovatív, egyedülállóan kényelmes Zero Feel melltartókat, amelyek a világon elsőként varrás, merevítő és kapocs nélkül biztosítják a megfelelő tartást és a tökéletes komfortérzetet. Valamint regisztrálj a legfrissebb hírekért, hiszen a regisztrálók között minden második órában egy teljes szett sloggi fehérnemű-­kupont sorsolnak ki, amely akár a közvetlen közelben lévő Mammut sloggi üzletben is beváltható.

KRONENBOURG

Keresd az 1664 BLANC standot, a közös pillanatok stílusos kísérőjét.

ROYAL CLINICS

Biztos vagy benne, hogy a megfelelő arckrémet használod? Esetleg nem is tudod, milyen a bőrtípusod, és hogyan tudnád a leghatékonyabban ápolni? Látogass el a Royal Clinics X Image Skincare standjához, ahol professzionális arcdiagnosztikai gép segítségével megmutatják neked, hogy milyen kezelésekre és termékekre lenne szükséged a tökéletes, egészséges bőr elérése érdekében.

MON CHÉRI

Az étcsokoládé roppanása, a likőr forrósága, a cseresznye édes érintése. A Mon Chéri kényeztetés az érzékeidnek… hogy megértsd, ki kell próbálnod! Mon Chéri. Ámulatba ejt minden alkalommal

INGLOT:

A tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen egy jó smink! Az Inglot a Broadway hivatalos sminkpartnere, nyugodtan bízd rá magad! A 100%-ban állatkísérlet-mentesen előállított, és több mint 60%-ban VEGAN termékportfólió professzionális, tartós megoldást kínál legyen szó letisztult hétköznapi sminkről, vagy egy feltűnő, ünnepi look-ról. Az egyedülálló Freedom System paletták lehetővé teszik, hogy kedved szerint válogasd össze és párosítsd az árnyalatokat, színeket teljesen egyedi, a te igényeidnek megfelelő készletet létrehozva. Ikonikus gél eyelinerünk az Elle Usa szerint a világ 10 legjobb eyelinere között szerepel! Látogass el az INGLOT standhoz, próbáld ki termékeinket! Sőt most , Marie Claire Fashion Days alatt -20% kedvezménnyel be is vásárolhatsz már az ünnepekre is!