Ilyenek lesznek idén a legmenőbb esküvői torták a Pinterest szerint

2018. március 06.

Füge mindenek felett

Talán meglepőnek tűnik, de a „füge torta” kifejezés keresése 575%-kal nőtt meg az elmúlt egy évben a Pinteresten. Ha mi is rákeresünk a „fig cake” szavakra, azonnal meglátjuk az okát: az egész vagy felezett fügékkel dekorált torták elképesztően mutatnak, nagyon elegáns mégis kissé bohém hatást keltenek! Az sem utolsó persze, hogy a füge nagyon finom, jól állnak neki a fűszerek és szuperül passzolnka hozzá a diófélék is.

Metálos díszítés

A Pinterest szerint ha dekoráció, akkor legyen metál, mindegy, hogy ezüstről, aranyról vagy óaranyról van szó, a lényeg az a bizonyos fémes csillogás. Érdemes átböngészni például ezeket az arany tortákat, mert a visszafogottabb aranyló részletektől a vagányabb, félig aranyba borított tortákig rengetegféle szuper ötletet láthatunk álmaink esküvői tortájához.

Hófehér máz

A barokkos fügehalmok és az aranyozott csokidíszek mellett a torták alapját egyszerű, minimalista fehér máz adja. Így a különleges dekorációs elemek mellett a torták mégsem lesznek túlzóak, megmaradhat a kifinomultságuk, a fehér szín pedig amúgy is megadja a tiszteletet az esküvői hagyományoknak! Itt találunk ötleteket igazán letisztult megoldásokra.