Heti horoszkóp 2024. augusztus 19–25. – A Szűz megpróbáltatásai a Merkúr retrográd miatt véget érnek

2024. augusztus 19.
Három csillagjegy számíthat váratlan bevételre a heti horoszkóp szerint a 2024. augusztus 19–25. közötti héten. De mit ígérnek még a csillagok a Merkúr retrográd utolsó hetében az egyes állatövi jegyeknek?
Heti horoszkóp 2024. augusztus 19-25.
  • A heti horoszkóp váratlan meglepetéseket tartogat a csillagjegyeknek a 2024. augusztus 19–25. közötti napokban.
  • A Merkúr retrográd lassan a végére ér, a heti horoszkóp szerint azonban még számíthatnak az állatövi jegyek félreértésekre a bolygóállás miatt.
  • Melyik az a 3 csillagjegy, akik kifejezetten szerencsések lesznek a heti horoszkóp szerint 2024. augusztus 19. és 25. között? 

A heti horoszkóp a 2024. augusztus 19. és 25. közötti napokra is tartogat meglepetéseket a csillagjegyeknek. A Merkúr retrográd lassan véget ér, az utolsó teljes héten még azonban tapasztalhatjuk a hatásait. A heti horoszkóp segít, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a bolygóállás utolsó napjaiból, vagy éppen elkerüljük a nagyobb katasztrófákat az életünkben.

Mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a heti horoszkóp szerint a 2024. augusztus 19–25. közötti napokban? Kik lesznek a szerencsés állatövi jegyek a héten?

Heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek 2024. augusztus 19–25. között

1. KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 19.) 

Izgatottság lesz úrrá a héten a Koson, ami kreatív energiákkal tölti el a csillagjegy szülötteit. Most jó alkalom adódik egy új projekt elindítására is. Az univerzum támogatja a Kosokat a hobbijukban, szenvedélyükben való kiteljesedésben, így a 2024. augusztus 19. és 24. közötti időszak tökéletes a személyes fejlődésre.

Egy romantikus szerelem is kibontakozhat a következő napokban a heti horoszkóp szerint a csillagjegy életében. Ha egyedülállók, legyenek nyitottak egy új kapcsolatra. A párkapcsolatban élő Kosoknak jó alkalom adódik a közös tevékenységek vagy egy utazás által a kapcsolatuk megerősítésére.

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 21.)

A 2024. augusztus 19–25. közötti hét az elcsendesedésről szól a Bika számára. A Mars energiái támogatják a kreatív ötletek megvalósítását, most nagyon jó alkalom adódik az otthona átrendezésére, felújítására. A csillagjegy szülötteinek párkapcsolatába harmóniát hoz a Vénusz, ez ellensúlyozza a Merkúr retrográd hatásait. De továbbra is szükség lesz a heti horoszkóp szerint a pontos, tiszta beszédre ahhoz, hogy elkerüljék a konfliktusokat párjukkal.

Egy váratlan kiadás felboríthatja a költségvetését, így érdemes elkülöníteniük egy nagyobb összeget az ilyen vészhelyzetekre. A karrierjében olyan új lehetőséget kap a Bika, ami segíthet, hogy hosszú távon nagyobb bevételre tegyen szert.

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

A héten nem tud uralkodni kíváncsiságán az Ikrek. Olyan dolgokra jöhet rá, amiről lehet, hogy nem is szerettek volna tudni. Most nagyon hasznos lehet, ha új kapcsolatokat kötnek, mert ez segítheti a szakmai előrejutásukat. Ami a csillagjegy szülötteinek pénzügyeit illeti, a heti horoszkóp azt tanácsolja, legyenek tudatosabbak azzal kapcsolatban, mire költenek. Ne hagyják rábeszélni magukat olyan dolgokra, melyekre valójában semmi szükségük.

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

A Rák ezen a héten koncentráljon az érzelmi jóllétére és erősítse kapcsolatát szeretteivel. Jó alkalom adódik a hét második felében, hogy minőségi időt töltsön együtt családjával és közeli barátaival. Lehet, hogy érzelmi támaszra van szüksége egyiküknek most, amit a csillagjegy szülöttei megadhatnak neki.

A munkában legyenek óvatosak, mert most könnyen elterelheti a figyelmüket néhány tényező, így távolabb kerülhetnek céljaik elérésétől. A pénzügyeikben is arra figyelmezteti a heti horoszkóp a Rákot, hogy legyenek óvatosak, mert a szükségtelen kiadások felboríthatják az anyagi helyzetüket.

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

A 2024. augusztus 19–25. közötti héten az Oroszlán megcsillogtathatja vezetői képességeit. Karizmatikus személyisége most átsegíti a nehézségeken, így ez remek alkalom, hogy átvegye egy munkahelyi projekt irányítását. Ez anyagi szempontból is jövedelmezőnek bizonyul a csillagjegy szülötteinek.

Szakítsanak időt a társas összejövetelekre is a csillagjegy szülöttei. Ezek erősíthetik azokat a személyes kapcsolatokat is, melyek a karrierjükben is hasznosnak bizonyulnak. A heti horoszkóp azt tanácsolja, most figyeljenek jobban az egészségükre!

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

Ez a hét a Szűz számára egyaránt szól a befelé figyelésről és a társas összejövetelekről. A Merkúr retrográd hatására már korábban meghozott döntéseket kell most felülvizsgálnia a csillagjegy szülötteinek. Ez segíthet, hogy finomítsanak a korábbi lépéseiken. Mivel a kommunikáció akadozhat másokkal, így fontos, hogy tisztázzanak minden kérdést, csak így kerülhetik el a félreértéseket.

A heti horoszkóp azt tanácsolja, helyezzék az előtérbe a saját igényeiket a Szüzek a következő napokban. Egy régi ismeretség felelevenítése vagy egy új baráti kör megismerése pezsdítheti fel a nyár utolsó heteit a csillagjegy szülöttei számára.

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 23.)

A Mérleg a 2024. augusztus 19. és 25. közötti héten a munka és magánélet között egyensúlyozhat. A hét elején koncentráljanak a munkára a csillagjegy szülöttei. Szervezőkészsége most gyümölcsöző eredményt hozhat, amiért nem marad el a jutalom sem.

A Merkúr retrográd végén érdemes kétszer is ellenőrizni az utazással kapcsolatos terveit, teendőit a Mérlegnek, tanácsolja a heti horoszkóp. A párkapcsolatában is plusz figyelemre lehet szüksége párjának. Töltsenek együtt minőségi időt, hogy erősítsék a köteléket.

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 24. – NOVEMBER 22.)

A Plútó hatására a Skorpió személyiségének eddig rejtett oldala és képességei mutatkozhatnak meg. A munkában a stratégiai gondolkodása feltűnik feletteseinek is, így komolyabb feladatokat és nagyobb felelősséget bízhatnak a csillagjegy szülötteire. 

A Merkúr retrográd kommunikációs zűrzavart hozhat a csillagjegy életébe a heti horoszkóp szerint. Ne mondjanak nemet, amikor egy régi ismerős akarja felvenni a kapcsolatot velük a következő napokban. 

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

A Nyilas párkapcsolatában most nyílt és tiszta kommunikációra van szükség, ha tisztázni akarják a héten a felmerülő félreértéseket, melyeket a Merkúr retrográd okozott. Szükség lehet arra is, hogy az utazással kapcsolatos terveiket módosítsák a csillagjegy szülöttei. 

A hét anyagi szempontból roppant ígéretesen alakul a Nyilas számára, egészen addig, míg sikerül ellenállniuk a hirtelen költekezésnek. A heti horoszkóp szerint szerda környékén munkahelyi kihívásokkal kell szembenézniük, de az optimista személyiségük átsegíti a nehézségeken a Nyilasokat.

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

Az augusztus 19-25. közötti héten koncentráljanak a karrierjükre és ambícióikra a Bakok. Használják ki a lehetőségeket, melyek hozzásegíthetik a céljaik eléréséhez a csillagjegy szülötteit. Anyagilag is jövedelmező lehet, ha nem szégyellősködnek a Bakok és megmutatják képességeiket munkahelyükön. A kapcsolatépítés kulcsfontosságú ezekben a napokban, legyenek nyitottak azokra az emberekre, akikkel hosszú távon is gyümölcsöző lehet az együttműködés.

A heti horoszkóp azt tanácsolja, foglalkozzanak többet a párkapcsolatukkal, mert komoly feszültségeket hozhat a hét, ha nem kommunikálnak nyíltan párjukkal. A hét végén azonban már lazíthatnak a Bakok és több időt tölthetnek a hobbijukkal.

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

Remek ötletei lehetnek az augusztus 19–25. közötti héten a Vízöntőnek. Kreativitását csúcsra járatja a Merkúr retrográd, és jó alkalom adódik az ötletek megvalósítására is. Az egyedi látásmódját a munkahelyén is értékelhetik, így ne fogja vissza magát a Vízöntő!

A heti horoszkóp szerint a hét második felében foglalkozzanak többet az egészségükkel a csillagjegy szülöttei. Fontos, hogy a stresszel való megküzdésre hatékony eszközeik legyenek, mert a feszültség komoly egészségügyi problémákat okozhat.

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

A héten hallgassanak a megérzéseikre a Halak, ha döntéseket kell hozniuk a karrierjükkel, párkapcsolatukkal kapcsolatban. A munkahelyükön olyan helyzetben találhatják magukat, amikor választaniuk kell két ember között. Az empátia és a megértés a konfliktus elkerülésének kulcsa. 

Fejezzék ki nyíltan érzéseiket párkapcsolatukban a csillagjegy szülöttei. A heti horoszkóp azt tanácsolja, ne rejtegessék az érzelmeiket, és ugorjanak fejest az elköteleződés új mélységeibe!

Forrás: Gosta Media Fotó: Getty Images, Unsplash