Rák horoszkóp köröm: a legnőiesebb manikűrök

2024. július 03.
Rák horoszkóp köröm? Igen, létező műfaj a manikűrök világában. Mi most ezek közül mutatunk 5 gyönyörű inspirációt azoknak, akik az asztrológia figyelembevételével szeretnének némi ihletet kapni a Rák horoszkópra szabva.
rak-horoszkop-korom

Javában tart már a Rák horoszkóp szezon, így a lassan tőlünk már megszokott módon egy komplett, vizuális körömkörképpel jelentkezünk. A június 21-től július 22-ig tartó időszakban a Rák csillagjegyé a főszerep, az alábbiakban pedig a Rák horoszkóp köröm inspirációké.

A kíváncsi, intelligens és extrovertált Ikrektől eltérően a Rákok havába belépve már a gondoskodó, hűséges és a mély érzelmeiről ismert csillagjegyé a főszerep.

Favorit színek Rák horoszkóp köröm fronton

Ez a csillagjegy imádja a tisztaságot és az ártatlanságot szimbolizáló fehéret, nyugtató hatása miatt így a manikűrök között is kiemelkedő szerepet kap a fehér. A nagy favoritok között emellett ott van az ezüst, a kék és a zöld is. Az érzelmi mélységet tükröző ezüst nyomában leginkább a világoskékek és az acélkékek jelennek meg a Rákok kedvenc körömlakkszínei között, ami jól tükrözi a békéhez és a stabilitáshoz való vonzódásukat. A zölddel a Rák pedig a természet és a megújulás fontosságát fejezi ki, és azt, hogy mennyire fontos számára a harmónia és az egyensúly.

Rák horoszkóp köröm minták

Minták terén nem meglepő módon a klasszikus és időtálló stílusra szavaznak a Rákok, de ugyanígy felbukkanhatnak náluk a romantikus és lágy megoldások is manikűr téren. A Rákok számára nagyon fontos a kényelem, így nem ritka, hogy a természetre utaló, vagy a nagyon is egyszerű, letisztult minták közül választanak. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem tudnak kilépni a komfortzónájukból. Szívesen nyúlnak vissza a múlt divatjának elemeihez, így gyakran vintage vagy antik hatású megoldásokat is kedvelnek. Következzen öt Rák horoszkóp köröm inspiráció!

rak-horoszkop-korom

@simlynail

Osztriga köröm

A hableány manikűr remek példája, közvetlenül utalva a tenger világának szépségére. Rafinált megoldás azoknak, akik szeretik a kényelmes, természetes megoldásokat, de egy kis sikket, luxusérzetet is csempésznek a manikűrjükbe.

@gelxbygrace

Babakék gyönyörűség gyöngyökkel

A tökéletes, 2024-es szezonra szabott Rák horoszkóp köröm mintapéldája. Az óceáni ihletésű manikűr a halvány kék-fehér kombinációjával dolgozik, gyönyörű szépen. 3D-s művészi elemekkel megidézve a valódi kagylók felszínét.

@sansungnails

Lágyan csajos

Minden szempontból megfelel a Rák horoszkóp köröm követelményeinek ez a csajos, francia manikűr. Nőies, lágy, és az aktuális vaj köröm trendeknek is behódol, miközben hozza a Rák kényelem és természetesség utáni szeretetét.

rak-horoszkop-korom@ohmylorb

Elegáns fehér rózsa

Ebből a manikűrből egyszerre kacsint ki a már említett, a Rákokra jellemző ártatlanság, hűség, a fehér, valamint a természet iránti szeretet. Romantikus Rákoknak nagyszerű választás nyárra, különösen ebben a kellemesen középhosszú, mandula formában.

rak-horoszkop-korom@sansungnails

Holdfényes bársony ezüstben

Természetesen a Rák horoszkóp köröm színpalettánkról nem maradhat ki a szürke sem. Tökéletesen illik ebbe a sorozatba, hiszen ennél jobban semmi sem idézi meg a Rák energiáit. Hűvös, ezüst tónus, amelyet a ragyogó telihold fénye ihletett.

Forrás: Bustle.com, fotó: Getty Images