Élvezi, ha királynőként kezelik: ezt tudnod kell, ha Oroszlán nővel akarsz randizni

2024. augusztus 21.
Az Oroszlán nő szereti a figyelmet, ha megdicsérik és odafigyelnek az igényeire. Ugyanakkor rendkívül odaadó a szeretteivel szemben. Ha sikerül őt meghódítani, gondoskodni fog arról, hogy egész életedben boldog legyél.
Oroszlán nő: ezt kell tudnod róla, ha randizni akarsz vele
  • Az asztrológia segíthet abban, hogy többet tudj meg magadról és azokról az emberekről, akik fontosak számodra.
  • Az Oroszlán nő szereti magát királynőnek érezni, de rengeteget is ad másoknak.
  • Ha többet szeretnél tudni az Oroszlán nőről, olvasd el útmutatónkat!

Legyen bátorságod és kitartásod, ha egy Oroszlán nőt szeretnél meghódítani. Ahogy a mi Naprendszerünk a Nap körül kering (az Oroszlán uralkodó bolygója), úgy a világ is az Oroszlán körül forog. Az Oroszlán nő imádja a figyelmet, és nem szereti, ha nem vesznek róla tudomást.

Egy Oroszlán nő olyan társat választ magának, akivel együtt ragyoghat. Ha túlragyogod őt, esetleg nem vagy hajlandó csatlakozni mellé, akkor nem leszel képes hosszú távon megőrizni a szeretetét.

Ezeket feltétlenül tudnod kell, ha egy Oroszlán nővel szeretnél randizni:

Az Oroszlán nő legjobb személyiségjegyei

Az Oroszlán nő hihetetlenül kreatív, nagylelkű és csupa szív személyiség. Ő egy sztár, aki ragyog, bárhová is megy, és ragyogása téged is körülölel. Mellette mindig erősnek érzed majd magad. Ugyanakkor az Oroszlán nő szeret irányítani, védelmezni és gondoskodni másokról. Rendkívül hűséges, és fáradhatatlanul küzd azokért az emberekért, akiket szívből szeret.

Az Oroszlán nő legrosszabb személyiségjegyei

Létezik egy sztereotípia az Oroszlánról, ami valóban igaz: hajlamos arra, hogy énközpontú legyen. Nagyon erős akaratú és magabiztos, még akkor is, ha téved. Ha nem akarod, hogy elforduljon tőled, ne várd el, hogy meghátráljon egy vita során vagy megváltozzon, mert rettentően makacs.

Az Oroszlán nő személyisége olyan, hogy szereti a figyelmet, és ezt érdemes megadni neki már az első randin

Az Oroszlán nő személyisége olyan, hogy szereti a figyelmet, és ezt érdemes megadni neki már az első randin

Szex egy Oroszlán nővel

Az Oroszlánnal a szex egy kaland és egy tanulási élmény. Semmihez sem fogható, mikor egy Oroszlán nő beindul. Napközben egy büszke, méltóságteljes nő, de amikor este kialszanak a fények, előjön belőle a tüzes vadállat. Szeret felfedezni és kísérletezni a hálószobában, de ugyanezt elvárja a partnerétől is.

Az Oroszlán nő párkapcsolatai

Amikor elkötelezed magadat egy Oroszlán nő mellett, végtelen kalandokra és furcsa beszélgetésekre számíthatsz. Nagyon okos, és szereti megfigyelni a világot, örömét leli a tanulásban. Légy türelmes hozzá: a végtelenségig képes azon agyalni, ami éppen foglalkoztatja.

Nem kell túl sokat foglalkoznod azzal, hogy tetszel-e egy Oroszlán nőnek vagy sem. Valójában nagyon egyszerű: ha odafigyel rád, akkor bejössz neki. Ha mosolyog, és időt szakít rád, kedvel téged. Amennyiben mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegyen, akkor megnyerted magadnak.

Első randi egy Oroszlán nővel

Az Oroszlán nőket arra teremtették, hogy élvezzék az életet, hogy önmaguk legteljesebb verziói legyenek. Nála az első randinál már az egész kapcsolatot megalapozod, ezért nem szabad házimunkaként kezelni. Az Oroszlán nő mindenre nyitott lesz, csak ne spórolj a minőséggel!

Ne feledd, egy Oroszlán mindenre odafigyel és szereti mindennek megadni a módját. Ez nem azt jelenti, hogy akkor az első randira egy Michelin-csillagos étterembe kell vinned, különösen, ha nem engedheted meg magadnak. Viszont megteheted, hogy gondosan kiválasztod a piknikhez szükséges kellékeket, ételeket, italokat, és ügyelsz arra, hogy minden részlet kifogástalan legyen!

Még valami az Oroszlán nőkről…

Egyes esetekben előre kell látnod Oroszlán nő szükségleteit, és meg kell tanulnod elfogadni az igényeit. Talán nem világos, miért van szüksége egy adott dologra, vagy miért akarja, hogy részt vegyél egy adott tevékenységben, de bízz abban, hogy később elmondja.

Ha egy Oroszlán nő megengedi neked, hogy találkozz a családjával, akkor valóban kedvel! Az Oroszlán nő óvja a privát életét, így nagyon különlegesnek kell lenned számára, ha beenged oda.

Forrás: Cosmopolitan, Fotók: Getty Images