Az Oroszlán csillagjegy 3 legnagyszerűbb tulajdonsága

2021. július 24.
Nem kell hosszan magyaráznunk, miért olyan csodálatra méltó csillagjegy az Oroszlán, elég ha annyit mondunk, hogy Robert De Niro, Jennifer Lopez, Ben Affleck és Sandra Bullock is Oroszlán jegyű.

Akik július 23. és augusztus 22. között látják meg a napvilágot, az Oroszlán csillagjegy tulajdonságait hordozzák magukban. Ennek a Tűz elemű zodiákus jegynek a Nap az uralkodó bolygója, ami nagyban meghatározza a személyiségét. Az Oroszlánokat sokan hajlamosak félreismerni, pedig nagyon is szerethető csillagjegy, csupa olyan tulajdonsággal, amiről a többiek csak álmodoznak!

Az Oroszlán csillagjegy 3 nagyszerű tulajdonsága

1. Tele van önbizalommal

Sokan hiszik, hogy egoista és önző, ez azonban nem igaz az Oroszlánra: akit a szívébe zár, azzal ugyanolyan nagylelkű, mint saját magával. Az persze igaz, hogy megválogatja, kit enged közel magához, ebben azonban felesleges kivetnivalót keresni! Azok, akik megugorják az Oroszlán által magasra tett mércét, igazán értékes barátra, társra lelnek a személyében. Az Oroszlán tökéletesen tisztában van a saját képességeivel, és nem kell a szomszédba mennie önbizalomért – lehet, hogy ez nem mindenkinek szimpatikus, ezzel a hozzáállással azonban sokkal derűsebben telnek a hétköznapok, mintha folyamatosan alulértékelné saját magát! Öntudatossága és elszántsága mellé kedvesség is társul, így egyáltalán nem olyan énközpontú, mint azt a felszínes szemlélődők hiszik róla.

2. Karizmatikus személyiség

Az Oroszlán – akárcsak az uralkodó bolygója, a Nap – elképesztően erőteljes kisugárzással jön a világra, amit a környezetében élők is éreznek. Akár tetszik, akár nem, az Oroszlán igazi karizmatikus alkat, aki sokakat képes befolyásolni és vezetni. Mivel az Oroszlán mindig is központi kérdést csinál abból, hogy mit gondolnak róla mások, a legjelentéktelenebb helyzetekben is törekszik arra, hogy a legjobbat hozza ki magából. Ezzel azoknak is pozitív példát mutat, akik felnéznek rá és szeretnének a nyomdokaiba lépni. Jó érzéke van ahhoz, hogy másokat motiváljon, és a kihívásoktól sem riad vissza, ezért az Oroszlán tűzön-vízen keresztülviszi, amit a fejébe vett.  

Az Oroszlán csillagjegy 3 nagyszerű tulajdonsága

3. Igényes és ízléses

Az Oroszlán csillagjegyhez tartozó szín az arany, ami sokat elárul arról, mi vonzza a zodiákus királyát. Nemcsak magára, hanem a környezetére is igényes, a megjelenése mellett arra is mindig ad, hogy viselkedése, modora is kifinomult legyen. Ha valaki megbántja, azzal nem kezd értelmetlen vitába, ennél jóval többre tartja saját magát. Azt viszont jól megjegyzi, hogy ki tört borsot az orra alá, és azt a jövőben egyszerűen levegőnek nézi. Az ízlése is remek, ami az öltözködésében, sminkelésében, otthonában is megmutatkozik. Stílusa egyedi, nincs szüksége arra, hogy másoktól lessen el ötleteket, sőt, inkább ő az, akit a többiek szívesen koppintanak.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?