Heti horoszkóp 2024. augusztus 26. – szeptember 1. – A Vízöntő most új lehetőséget kap

2024. augusztus 26.
Augusztus utolsó hete még tele van meglepetésekkel a csillagjegyek számára a heti horoszkóp szerint. Az augusztus 26-tól szeptember 1-ig tartó napokban nem csak új kihívások, de váratlan nehézségek is felbukkanhatnak az egyes jegyek életében. Mire számíthatunk a heti horoszkóp szerint 2024. augusztus 26. és szeptember 1. között?
Heti horoszkóp 2024. augusztus 26-szeptember1.
  • Nem árt az óvatosság a heti horoszkóp szerint az egyes csillagjegyeknek a 2024. augusztus 26. és szeptember 1. közötti napokban.
  • Mely csillagjegyek lesznek a legszerencsésebbek a heti horoszkóp szerint?
  • A heti horoszkóp azt is elárulja, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a csillagjegyünk szerint a nyár utolsó hetéből!

A heti horoszkóp szerint most, hogy a Nap a Szűz jegyébe lépett és véget ért a Merkúr retrográd is, végre felszabadultabbak lehetnek a csillagjegyek. Mire számíthatunk a 2024. augusztus 26-tól szeptember 1-ig tartó napokban a csillagjegyünk szerint? 

Vajon mi is a szerencsések közé tartozunk, akiket váratlan lehetőségekkel kényeztet az univerzum a héten? Vagy éppen újabb kihívásokkal kell megküzdenünk a következő napokban?

Heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek 2024. augusztus 26-tól szeptember 1-ig

1. KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 19.) 

A heti horoszkóp szerint a Kos remek hét elé néz. A szerencse a csillagjegy szülötteinek oldalára áll. Különösen a családjával töltött idő lehet gyümölcsöző és örömteli. Végre sikerül néhány régóta húzódó munka végére járnia a Kosnak, ami megkönnyebbüléssel tölti el. 

A hét közepén olyan vitákból kerülhet ki győztesen a Kos, ami előremozdítja a karrierjét is. Fontos azonban, hogy együttműködjön a munkatársaival. A heti horoszkóp szerint a hitelekkel kapcsolatos aggodalmait most jó hírek oszlathatják el. 

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 21.)

A hét elején számos kihívással kell szembenéznie a Bikának. Ellenségei és rosszakarói okozhatnak kellemetlen perceket, a kiadásai is megnőhetnek. A csillagjegy szülötteit óvatosságra inti a heti horoszkóp: ne bízzanak meg bárkiben! 

A hét közepén már magabiztosabbak lehetnek a Bikák, a jogi ügyeikben is sikeres fejleményeknek örülhetnek. A csillagjegy szülöttei a hétvégét töltsék családjukkal. Egy utazás is kilátásban lehet, ami feledhetetlen emlékeket szerez.

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

Időben befejezik a munkát a héten az Ikrek, megkapják a kellő támogatást is ehhez kollégáiktól. Azonban a szükségtelen aggodalmak összezavarhatják a szálakat és akár a bevételt is csökkenthetik. 

A hét második felében a csillagjegy szülöttei mellé áll az univerzum is. Új támogatók jelenhetnek meg az Ikrek oldalán. A hétvége is úgy alakul, ahogy a csillagjegy szülöttei szeretnék.

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

Rengeteg munkája lesz a héten a Ráknak, ám a családja támogatja a csillagjegy szülötteit, így könnyebben átjut a nehezén. Nagyobb és stabilabb jövedelemnek is örülhetnek a Rákok a következő  napokban. A munkahelyükön most gyorsan változhatnak a dolgok.

A heti horoszkóp arra figyelmezteti a csillagjegy szülötteit, ne költsenek felesleges dolgokra, mert később még megbánhatják. A hétvégén jó híreket kaphatnak a Rákok a közeli hozzátartozójukkal kapcsolatban.

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

Szerencsés napok várnak az Oroszlánra a héten. Az új lehetőségek, amik most a csillagjegy szülötteivel szembejönnek, igazán boldoggá tehetik. Egy váratlan találkozás új kapcsolat lehetőségét vetíti az Oroszlán elé. A kérdés az, tudnak-e élni ezzel.

A heti horoszkóp anyagi szempontból is ígéretes hétvégét jósol. Hitellel kapcsolatos problémáik megoldódhatnak, ám legyenek óvatosak a közlekedésben a csillagjegy szülöttei.

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

Bár a Nap a Szűz jegyébe lépett, a csillagjegy szülöttei a héten mégis kihívásokkal szembesülhetnek a következő napokban. A munkahelyükön halogatással kell megküzdeniük. Ez frusztrálttá teheti a csillagjegy szülötteit, úgy érzik, senki sem támogatja őket. Ha sikerül megőrizni a motivációjukat, a szerencse is a Szüzek oldalára áll.

A heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülötteinek rengeteg pozitív élményben lehet részük a hétvégén. Fogadják el a meghívásokat, mert számos fontos találkozásban lehet részük a társasági eseményeken.

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 23.)

Bátornak érezhetik magukat a héten a Mérlegek, ami nem is csoda, hiszen mindenki támogatja törekvéseit. Ugyanakkor a heti horoszkóp arra figyelmezteti a csillagjegy szülötteit, legyenek óvatosak a kiadásaikkal, mert bevételeik elmaradhatnak a várttól. A hét második felére azonban már jobbak a kilátásaik.

Fontos, hogy a héten a munkájukra fókuszáljanak a Mérlegek. Így a heti horoszkóp szerint a hét második felében remek munkalehetőséget kaphatnak, amit érdemes lehet elfogadniuk.

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 24. – NOVEMBER 22.)

A Skorpió a héten új dolgokat tanulhat és próbálhat ki, a lustaság messze elkerüli a következő napokban. A hét közepére már elfáradhatnak, ám érdemes kitartaniuk, mert ha megőrzik motivációjukat, jó bevételi lehetőségekre tehetnek szert. 

A heti horoszkóp szerint péntektől olyan emberek okozhatnak nehézségeket a csillagjegy szülötteinek, akiktől nem várták volna ezt. Ám a hét mégis boldog hírekkel zárul majd.

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

Rengeteg örömteli pillanat vár a Nyilasra a családjukkal. Nőnek a csillagjegy szülötteinek bevételei és élvezik a barátaik teljes támogatását döntéseikkel kapcsolatban. Ugyanakkor a heti horoszkóp arra figyelmezteti a Nyilast, legyen óvatos, mert az ellenségeik is aktivizálhatják magukat a hét második felében. Ám a hétvége már boldog találkozásokat hozhat.

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

A Bakok a héten kellemes élményeket élhetnek át együtt a családjukkal. A jó hír, hogy az ellenségeik közelmúltbeli ármánykodásai mind elbuknak. Bár ha problémákkal kerülnek szembe a következő napokban, nem biztos, hogy megkapják azt a támogatást, amiben reménykedtek. Lehet, hogy jó ötlet elhalasztani a hétvégére tervezett utazást.

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

A héten a Vízöntő váratlan családi segítséget kaphat, amivel kilábalhat a közelmúltbeli problémákból. Nem biztos, hogy minden a terveik szerint alakul, ezért a heti horoszkóp arra inti a csillagjegy szülötteit, legyenek rugalmasak és alkalmazkodjanak a helyzethez. 

Békésen telik a hét második fele, sikerül úrrá lenniük a váratlan helyzeteken. Ne bonyolítsák saját maguknak a viszonyokat!

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

A Halak számára az anyagiak állnak a héten a középpontban. Jelentősen javulhatnak bevételeik, ha a munkájukban most sikerül végére járniuk egy új feladat megoldásának. Ebben váratlan segítséget kaphatnak egy családtagtól a heti horoszkóp szerint. A hétvégén sikerül egy vitás helyzetet végre elsimítaniuk a csillagjegy szülötteinek, ami megkönnyebbülést hozhat.

Forrás: Her Zindagi, Fotó: Getty Images, Unsplash